Betiltanák az ugyanúgy kinéző fesztcsajokat

Tibi atya

Az idei fesztiválszezonban egy egyedi jelenségnek lehettünk tanúi: futószalagon érkező kopipészt lányok, ahol tízből 7 garantáltan ugyanúgy néz ki. A fesztiváldivat elismert szakértőjével, a lehányt mellszőrű Drótos Karesszal a Törpapa borozó hátsó asztalánál egy tál gyanús állagú pálpusztai és egy kancsó opálos cserszegi fölött beszélgettünk.

"Pirikém lődd már ki azt a kurva bebe tévét, hogy a teve tegye beléd azt a szányeres kékeresét, hát a médiától keresnek" - csapott az asztalra a már délután háromkor erős borszagot árasztó Karesz, majd miután a készüléken megjelent az áthúzott hangszóró jele, bele is kezdett az elemzésébe.

"A fesztiválokat járva egy dolog rögtön szembetűnik. Az a csaj, aki 5 másodperccel ezelőtt ment el mellettünk, már megint szembejön. Kérdezem is magamtól >mi a tőgy? én lennék ilyen sakálrészeg? Netán megkerülte a Földet a leányzó pár másodperc alatt?< De a válasz ennél egyszerűbb. Bazmeg, ezek ugyanúgy néznek ki. De vágod, futószalagon jönnek, én nem hittem el! Pár éve ugyanilyen divat volt a papírboltban 200 forintért vásárolható kamu-arany tetkó, de a mostani helyzet még rosszabb! 


Első számú kellék a -valószínűleg a sérvük kezelését szolgáló- tüdőgatya. Ennek legfőbb ismertetőjele, hogy kurva undorítóan nézne ki, de mivel addig húzzák, hogy a löttyedt, narancsbőrös valaguk kilógjon belőle, nemcsak hogy kurva undorító, de gyomorforgatóan kurvára undorító! Második darab a lehetőleg fekete felső, csak, hogy végleg ne lehessen megkülönböztetni őket" - mondta fennhangon a sokat megélt prolihisztor, majd egy nagyot kortyot a gyanús fehér darabokat tartalmazó fröccséből.

"De ha ez még mindig nem lenne elég, itt van 2016 divatja, a 3D-s virágkorona snapchat filter. Hát komolyan mondom mi a fasz ez woodstock? Még hozzádobunk egy egyenesre vasalt hajat, egy egyen-napszecsót, amit a Nyugati aluljárójában vettek Kalányosék pesti rokonaitól, aztán kész is vagyunk. Most képzeld el, kapsz egy smst az egyik ilyen luvnyától: itt várlak a nagyszínpad mellett. Mire a jó seggbe markolsz bele, vérvörös lesz az arcod a sok pofontól!

Komoly szankciókat vezetnének be Humbákföldén, Szalonnás Piri hobbi-mesterfodrász venné kezelésbe a sérőjukat, Humbák Feri már szólt, hogy a virágokra igényt tart az új Wartburgblokkos-pitypangos pálinkájához. A gatyákat pedig eunuchos képzésére fordítaná a humbákföldi vonyítókórus, hogy megnyerhesse a jövő évi területi bajnokságot.


És hogy mi lesz a jövő évi divat? Egyes jóslások szerint valami Pokemonos póló, hogy az új Pokemon GO fanok könnyebben befogják ezeket a kétbites, átlagsugarú csajokat" - sóhajtotta Karesz, majd az interjú befejezésének jeléül a pult felé mutatott, hogy villámgyorsan kérjem ki a következő kancsó fröccsét, amit a rövid fejtágításért cserébe beígértem.

/HumbákPress/

http://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/28551/pics/14683277502501690_800x600.png
Humbák Hírügynökség
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?