ÚJ TUDOMÁNYOS FELFEDEZÉS

Tibi atya
2015.09.24.

Csoda, hogy a két agysejtjükkel tudják szabályozni, hogy mikor szarjanak.

ÉRDEKES TÉNY

Tibi atya
2015.09.21.

Ezt bezzeg az egyetemeken elhallgatják!

SZABÁLYOZZÁK AZ OTTHONI PÁLINKAFŐZÉST

Tibi atya
2015.09.14.

A korábbi nagyszámú baleset miatt korlátozzák az otthoni pálinkafőzést Humbákföldén. A megszorító intézkedésre (amelyikről egy későbbi cikkben írunk) azután került sor, hogy tegnap Ámpli Józsi egyik, Sánc utcai főzdéje felrobbant, letarolva ezzel 1,5 hektárnyi gyümölcsöst, helyén egy tátongó krátert hagyva, amibe jelenleg is a helyi lakosok hordják a szemetüket. Józsefet egyébként nem úgy tűnik, hogy nagyon megrázta az eset, épp a Tátika presszó egyik Double Dice nyerőgépének oldalát csapkodta kurvaanyázva, mikor csapatunk interjúra kérte fel, amely felkérésnek boldogan tett eleget. "Hát nem adja be a kurva anyját, komolyan mondom, előbb is megvolt a két kocka, tartom, erre hótziher, hogy egy kurva cseresznye jön a helyébe, adj már egy ezrest, aztán mondom is" -világosított fel a szolgáltatás ellenértékéről a megőszült úr, majd miután begyűrte a kapott készpénzt a gép résébe, megszívta a "Priluki" márkajelzésű cigarettáját, és a füstöt az orrán keresztül kifújva folytatta a megkezdett beszélgetést. "Sajnálatos volt a tegnapi eset, de tényleg én hibáztam. Véletlenül a Habák Tomikáékkal reggel 7-ig ittunk, ami után gondoltam bejövök folytatni a főzést. Sajnos úgy be voltam kúrva, mint egy sánta tüzérló, azt sem tudtam merre vagyok arccal. Beértem a gyárba, faltól falig minden helyet kihasználtam a srácok elmondása szerint.
A baj ott kezdődött, mikor véletlenül belekapaszkodtam az előmelegítő termosztátjába, hogy felvegyek a földről egy ötforintost és véletlenül feltekertem 280-ra a hőfokot. Eztán az rémlik, hogy eszembe jutott: a kalapom a presszóban hagytam, mikor leraktam a vécétartály tetejére, hogy hányni tudjak, mer' tudja, múltkor is beleesett egy sapka a fajanszba, aztán nem szerettem volna, hogy megismétlődjön az eset. Baktattam visszafelé a Tátikába - még ha jól rémlik, egy kétdekás vodkáért beugrottam a Cézár italboltba. Körülbelül úgy félúton hatalmas robbanást hallottam, de gondoltam, lehet megint csak a Kalányos fivérek viccelték meg egymást azzal, hogy Megatreskre cserélik egymás cigarettáit, nem is különösebben érdekelt. Elhoztam a kalapom, megittam még egy kis kadarkát is, mert semmi savam nem volt a sok rövid után, és indultam is vissza főzni. Még a Cézárba beugrottam egy kis unikumért, mert olyan savas volt a Kaszás Bumbi bá vörösbora, hogy nem is értem miért nem barna gyógyszertári üvegben kell tartani.  Mikor visszaértem, látom nincs semmi az épület helyén, csak egy hatalmas gödör, gondoltam biztos csak benyomtam, le is dőltem aludni. Ma reggel keltem, mire hallom, hogy valamit felrobbantottam. Kurvára nem érdekel, volt rendes biztosítás az épületen, már tartom is a markom a cég felé. Ha meg nem akarnak fizetni, nézzék meg a biztonsági kamerák felvételét. Már ha megtalálják a hamu és a szénné égett cefrekupacok között" -vigyorgott a néhai főzde tulajdonosa, majd felemelte a tétet 100 forintra, és nekiállt klimpírozni a nyerőgépet.

habos genyes tütyölt bab leves két szál nádal

Tibi atya
2015.09.08.

kel értelem szerüen egy sparhert meg egy vajling a hozá valókat lehettöleg a kis boltba szerezem be marika néninél támogasuk a helyi kis gazdálkodó válalkozásokat mert a globalizáció a multi cégek el viszik a pénszt kivülre hajrá magyar ország hozá valók két szeméjre
bab
viz
liszt meg transz zsir és pirós paprika a rántáshóz
leves kocka a leveshez xD
két nád száll a dekrációhoz
so bors mák dióhéj parlagfü izlés szerint

be raklyuk a babot ásztatni sót rakunk hozá le öncsük a vizet kicsit beléje baszunk leves kockát viszont leves kócka nem volt itthol azt a janó néni ata a szomszédbol mer multkor vigyáztam a uszkárjára az meg le huggyozta a láptörllönk szal jöt egyel mongyuk kető leves kockát raktam bele utána puhára fözük a babot mikor már jo gusztusos hablya van meg hagyuk adunk hozá so borsot a rántást el készicsük egy másik lábasba transz zsiron lehetöleg ne ilyen olajon lisztet finoman meg paprikát belé rakunk kevergesük ne legyen csomós mint az urulogián a vén fószer szölö fürtnyi kicsüngő aranyere meg az gusztústalan paprikát beléje rakunk hozá öncsük a babhoz majd forajuk még egy kicsit ki öncsük egy tányérba gusztusosan két szál rohatt nádal tálallyuk jó ét vágyat a vacsorrához mongyuk kicst sürü let malyd át irom fözelékre csak nem tudom hogy kel ha valaki tugya irjon levelet a cimem budapest árok uca 2

Címkék: Proligasztró

Lekapcsolják a matrica nélkül közlekedő migránsokat

Tibi atya
2015.09.07.


Embertömeg lepte el a világ legfiatalabb enklávéjának autópályáit, egyre nagyobb problémát okozva a közlekedésben. Káromkodó, öklüket rázó autósok, szalagkorlátnak csapódott Lada, szemétkupacok - így tudnánk jellemezni a helyi gyorsforgalmi közlekedést. "Engem nem érdekel, hogy milyen migráns, tőlem az angol királynő is lehet - ha matrica nélkül megy fel az útra, az biztos hogy egy mohás kapanyéllel piszkálom ki egyesével a fogait" fakadt ki Gedvás Endre, a Humbákföldi Autópálya-rendőrség első embere. "Mondtam nekik, hogy 500 euróért elviszem őket, mert Plusos doboznyi visszerek lesznek a lábukon, de akkor meg leszólt a parancsnok, hogy az embercsempészet. Hát mondtam is nekik, úgy picsán rúgom őket rögvest, hogy jövő héten sem tudom lekaparni a szőrös seggük lenyomatát a szaros szolgálati gumicsizmámról, de ezek csak ugatnak egy íróasztal mögül! A Kalányos fivérek Lada-csomagtartóból árulják a pálinkát nekik, úgy be van baszva már a fél szír társaság, hogy azt se tudják merre vannak arccal! Előbb egy 50 fős tömörülés Videoton-indulókat skandált, de úgy, hogy magyarul annyit sem tudnak amúgy, hogy agymáegyszálszigit. Nem tudom mi lehetne a bevándorlás kérdésének a megoldása, én lezárnám a rákba az ország határait, legalább több pia marad nekünk" - vázolta fel Gedvás Endre az illegális bevándorlás megoldására szánt ad hoc mentőcsomagját, majd visszarakta kettesbe, és a nagy londoni szmogot megszégyenítő koromfelhőt hátrahagyva a "nem tudom az életemet hol rontottam én el" nótát kiabálva elviharzott a belső sávban. /Képünk illusztráció/

BETILTANÁK A KERESKEDELMI TELEVÍZIÓKAT HUMBÁKFÖLDÉN

Tibi atya
2015.09.06.A televíziózás jelenségével számolna le az a törvényjavaslat, melyet Humbákfölde országgyűlése ma délelőtt tűzött napirendi pontra. A Tátika borozóban tartott gyülekezet szerint a felnövekvő nemzedék életében egyre kisebb szerepet töltenek be a kereskedelmi televíziók médiatermékei, míg az idősebb generációra kifejezetten káros hatással vannak. A felszólalók szerint jóval humánusabb és egészségesebb módja is van az agysejtek pusztításának, mint végignézni a Gálvölgyi Show humor-népirtását vagy követni a valóságshowk cselekményszámba sem sorolható történéseit, ahol a szereplők legnagyobb meglepetésünkre rendelkeznek annyi intelligenciával, hogy akkor szarnak, amikor ők akarnak.

"Akkor már inkább baszassanak le a nyuggerek is esténként tíz fröccsöt, attól még ötven év alatt is kevésbé lesznek hülyék, mintha ezeket a szarokat nézték volna! Amúgy meg ha rendesen innának, akkor is több kapcsolatuk lenne mások magánéletével, mintha ezeket a vödörbe nyomott fosokat  néznék" - nyilatkozta Pogácsás Aladár, ad-hoc kultúrafelelős, majd Szalonnás Piri lába közé "ejtette" a férfimosdóból zsákmányolt tükördarabot. 

"Remélem így hétköznap is többet járnak majd kocsmába a vén fingok, és akkor legalább nem az orvosi rendelőbe vánszorognak majd egy kis társadalmi életet élni. A múltkor is tizenöt nyugdíjas véglény begyulladt nagylábujj körömágy ellátását kellett kivárnom, mire megkaptam a kamuigazolást, hogy oda tudjam baszni a táppénz miatt azoknak a pöcstörlőrongy főnökeimnek - ezt majd vágjátok ki a picsába!" - tette hozzá a törvényjavaslatot napirendre tűző politikus, Töttös Alfréd, aki emellett még 12 helyre van bejelentve beosztott közszolgaként.  Meg nem erősített források szerint, hozzá köthető cégek vásároltak tulajdonrészt a Tátikából, így a politikus személyesen is érdekelt lehet abban, hogy a kocsma forgalma növekedjen.

A pornóipar ismét megtalálta a piaci rést!

Tibi atya
2015.09.06.

Nem is tudom, hogy ez korhatáros-e.

MENEKÜLTEKET AKART HAZAVINNI A HUMBÁKFÖLDI SZAMARITÁNUS

Tibi atya
2015.09.05.

Meghatódva az ex-miniszterelnök megmozdulásán, hasonló lépésre szánta el magát Töttös Alfréd, Humbákfölde kormányfője. Megelégelve a kérdés nyomán a kormány és ellenzéki média között kialakult kommunikációs állóháborút, az államférfi cselekvésre szánta el magát. IFA gépjárművébe pattanva első útja a Keleti Pályaudvarra vezetett, ahol egy szinusz görbével párhuzamot képezve be is hajtott a tér közepére. Szemtanúk szerint eleinte senki nem szállt be szívesen, mert a sofőrről lerítt, hogy többet fogyasztott odafelé, mint gépjárműve. Meglágyult azonban az emberek szíve, miután elővette a táblát, amit a Vedres István Szeszipari Szakközépiskola nyolcadik osztályos nebulói készítettek "COME HOME WITH ME" felirattal.  "El is indultam én velük Kabul felé, de már Röszkénél kiugrált az összes, mikor lerohadtunk az úton. Ha már arra jártam, mondom, csak átugrom a Tibinek néhány zárjegy nélküli vodkáért. Leszívtam a naftát egy parkoló kamionból, aztán száguldottam is az ígéret földjére, Szerbiába!" - számolt be humanitárius akciójáról az aktivista, miközben megpróbált néhány átsurranó menekülttel euróért ivóvizet csencselni. 

JÁTÉKKÉPTELEN A ROMÁN VÁLOGATOTT

Tibi atya
2015.09.04.

Alig pár perccel a meccs kezdése előtt fogta el ifj. D. Károlyt a Groupama Aréna biztonsági személyzete. Azzal vádolják, hogy ő cserélhette ki a román vendégcsapat kulacsaiban a vizet törkölypálinkára. Az őrök arra lettek figyelmesek, hogy Alexandru Matel, a román válogatott védőjátékosa, négykézláb próbált kimászni a pályára, majd a szélére okádva rágyújtott egy gázolajszagú prilukira. "A leggyanúsabb az volt az egészben, mikor elkezdett fennhangon szurkolni a magyar csapatnak, pedig még a játék sem kezdődött el" - nyilatkozták a személyzet tagjai. Röviddel az eset után a helyszínre kiérkező orvosok megállapították, hogy a román sportember valószínűleg örökre elvesztette látását, ugyanis szervezete nem volt hozzászokva az erősebb magyar szeszekhez.
"A jeti kurva anyját annak nyomorult féregnek, hát jól megroggyant tőle. Nem akarok dicsekedni, de Humbák Feri olyat főzött nekik, hogy attól fél Bukarest megtanulna magyarul, de legalábbis elfelejtene románul!" - vigyorgott D. Károly gyorskötözővel a csuklóján, majd kacsintva elővett egy magyar győzelmet prognosztizáló Tippmix szelvényt zoknijából.

Nem józannak való vidék!

Tibi atya
2015.06.10.

Vigyázz!

Ezeket a cikkeket olvastad már?