BETILTANÁK A KERESKEDELMI TELEVÍZIÓKAT HUMBÁKFÖLDÉN

Tibi atyaA televíziózás jelenségével számolna le az a törvényjavaslat, melyet Humbákfölde országgyűlése ma délelőtt tűzött napirendi pontra. A Tátika borozóban tartott gyülekezet szerint a felnövekvő nemzedék életében egyre kisebb szerepet töltenek be a kereskedelmi televíziók médiatermékei, míg az idősebb generációra kifejezetten káros hatással vannak. A felszólalók szerint jóval humánusabb és egészségesebb módja is van az agysejtek pusztításának, mint végignézni a Gálvölgyi Show humor-népirtását vagy követni a valóságshowk cselekményszámba sem sorolható történéseit, ahol a szereplők legnagyobb meglepetésünkre rendelkeznek annyi intelligenciával, hogy akkor szarnak, amikor ők akarnak.

"Akkor már inkább baszassanak le a nyuggerek is esténként tíz fröccsöt, attól még ötven év alatt is kevésbé lesznek hülyék, mintha ezeket a szarokat nézték volna! Amúgy meg ha rendesen innának, akkor is több kapcsolatuk lenne mások magánéletével, mintha ezeket a vödörbe nyomott fosokat  néznék" - nyilatkozta Pogácsás Aladár, ad-hoc kultúrafelelős, majd Szalonnás Piri lába közé "ejtette" a férfimosdóból zsákmányolt tükördarabot. 

"Remélem így hétköznap is többet járnak majd kocsmába a vén fingok, és akkor legalább nem az orvosi rendelőbe vánszorognak majd egy kis társadalmi életet élni. A múltkor is tizenöt nyugdíjas véglény begyulladt nagylábujj körömágy ellátását kellett kivárnom, mire megkaptam a kamuigazolást, hogy oda tudjam baszni a táppénz miatt azoknak a pöcstörlőrongy főnökeimnek - ezt majd vágjátok ki a picsába!" - tette hozzá a törvényjavaslatot napirendre tűző politikus, Töttös Alfréd, aki emellett még 12 helyre van bejelentve beosztott közszolgaként.  Meg nem erősített források szerint, hozzá köthető cégek vásároltak tulajdonrészt a Tátikából, így a politikus személyesen is érdekelt lehet abban, hogy a kocsma forgalma növekedjen.

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/20112/pics/lead_800x600.jpg
Humbák Hírügynökség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?