Kurvák tiltakoznak a Tinder ellen

Tibi atya

Humbákföldi prostituáltak lepték el a Szemétégető környékét, így kiállva a megélhetésüket veszélyeztető társkereső applikációk ellen. A januári zimankó sem rettenti el az örömlányokat attól, hogy lenge öltözékükkel hívják fel a figyelmet a Tinder veszélyeire. Bikinis Ibolya, egyéni vállalkozó szerint tarthatatlan, hogy az alkalmazás ingyenes alternatívával lehetetleníti el a legősibb foglalkozás képviselőit.
"Persze hogy mindenki Tinderen vadászik pinára, a bárcás kurváknak meg fagyjon be lyuka" - tett két lépést kihívóan stábunk felé a megélhetési péniszfejő. "Én is tudnák olyan képet feltenni, hogy nem is rohad a fogam!" - tette hozzá, szándékosan mellőzve a többes számot.

A Humbákföldi Örömlányok Szakszervezete a Tinder mellett az Instagramot is betiltaná, mert szerintük ellehetetleníti a szabad versenyt óriási választékával. Tovább rontja a helyzetet, hogy statisztikáik szerint a kamionosok után a fővárosi taxisofőrök voltak szolgáltatásaik fő fogyasztói, akik hasonló problémákkal küszködnek az Über miatt. "Régen elég volt azt kamuzni hogy kétezrér' hazaviszem a geciket a kocsmából, aztán ráértem a lakásuknál nyomatni a >>három lett, maradhat?<< trükköt" - kesergett stábunknak a helyszínen a szolidaritásból megjelenő Henger Géza, taxisofőr, majd öklével ütlegelni kezdte gépjárműje dudáját.

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/24048/pics/lead_800x600.jpg
Humbák Hírügynökség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?