Leigazolná a taxisokat a humbákföldi sportklub

Tibi atya

Elismerően nyilatkozott az Überest összeverő taxisokról Ámpli József, a humbákföldi Lángoló Öklök Egyesülete az Igazságért sportklub frissen választott elnöke. Az egyesület szerint szégyen, hogy Magyarországon ilyen tehetségek kallódnak, mikor a nyilvánosságra hozott képek ékesen mutatják, hogy profi sportemberekről van szó. Ámpli nehéz helyzetben került a szervezet élére, mert a 2016-os évet tömegverekedésben jártas sportolók híján kezdték. A baljóslatú évnyitás után felüdülést hozhat az utánpótlás, hiszen "lincselés" kategóriában tavaly is csak egy versenyzőt tudtak elindítani, aki ráadásul létszámhátrány miatt vereséggel zárt.

"Azóta is a lámpavason rohad a férgese, pedig neki köllött volna felgyújtani Kalányosék putriját! Na majd az újak megmutatják, ezek állatok, bassza meg!" - csapja össze a tenyerét a jövő kilátásait latolgatva a mindenki által Józsi bácsinak hívott edző.

Szemtanúk szerint mae gerinek is beillett volna ahogy lerúgták a visszapillantót
(a kép forrása: index.hu)


"Ezek legalább nem ilyen porcelánfarkúak. Mondjuk látszik, hogy nincs még összeszokva a csapat, mert hatból csak kettő lett gyanúsított. Akkor mi a faszt csinált a másik négy, szotyizott? A jövőben minden játékosnak ki kell vennie a részét a csapatmunkából!" - teszi hozzá, majd megsúgja stábunknak, hogy maga is regisztrált már az Überen kamuakkal, "Rajcsávó Zolika" néven. Számításai szerint ha családja is regisztrál, napi 6-8 edzést is leszervezhet bunyósainak.

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/24246/pics/lead_800x600.png
Humbák Hírügynökség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?