A borterápiától a delíriumig - Dr. Zacher Gábor előadása a Humbák Művekben

Tibi atya

Sokszor ér a vád, hogy Magyarországon az alkoholizmust propagálom, és az amúgy is egzisztenciális krízisben lévő kis országot páros lábbal taszajtom lefelé a kilátástalanság lejtőjén. Kifejtettem már egy korábbi cikkemben is, hogy ez miért nem igaz, így nem is pazarolnám rá a fölösleges karaktereket.
Mint tudjátok, az üzletpolitikám és életszemléletem egyik sarokpontja, hogy a magyarországi kocsmakultúrát, a borkultúrát és az alkoholfogyasztási szokásokat a méltó helyén kezeljem. Tisztában vagyok a magyarországi helyzettel, ám úgy gondolom, hogy vannak, akik még nálam is jobban tudják, és az alkoholprevencióról még átláthatóbb képet tudnak adni. Közülük is kiemelkedőnek tartom Dr. Zacher Gábort, a részegek megmentőjét, a bulizó fiatalok védőszentjét, aki elfogadta a meghívásomat, és egy, "A borterápiától a delíriumig" című előadás keretében mesél nektek rengeteg érdekes dologról.
Sokan ismeritek őt, páran gondolom személyesen is találkoztatok vele, úgy érzem, bemutatnom sem szükséges.

És jöjjenek a lényegi dolgok:
Az előadás helyszíne: Humbák Művek, VII. Budapest, Erzsébet körút 12.
Előadás időpontja: 2016. Február. 13. szombat, 16:00
A korlátozott férőhelyek miatt az előadásra jegyvásárlás szükséges, amit ettől a pillanattól kezdve megvásárolhattok! Az első 50 db jegy 750Ft, utána pedig 990Ft a jegyek ára - kérjétek a pultosainktól!
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1683957261872678/
Záróakkordként a "Tibi atya jó nagy paraszt vagy lehúzod az embereket már ez is csak a pénzről szól" hőbörgőknek annyit szeretnék hozzátenni, hogy a jegyek a korlátozott férőhely miatt vannak, valamint, hogy egyszerűen szeretném, ha a komolytalan érdeklődők kint maradnának. No offense - de persze, akinek nem inge -tudjátok.
Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/24456/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?