Mit ne csináljunk Valentin napon?

Tibi atya

Ne használjuk a péniszünket könyvjelzőnek a Révai nagylexikon középső oldalához!
Ne tetováltassunk a hátunkra, hogy "szeretem a péniszem belemártogatni az óvodások menzáján a krumplipürébe" meg azt se, hogy "család"!

Ne üljünk a volán mögé ittasan, kilógatva a fejünket a vezető oldali ablakon, miközben torkunk szakadtából óbégatjuk, hogy "KI A FASZ VAGY TE, BUCI?"!
Ne alapítsunk politikai pártot, mely egyetlen pontban azt fogalmazza meg programként, hogy székletünkkel fessünk szivárványt kórházak falára!
Ne sétálgassunk kisgyermekes anyukák közelében értelmetlen szavakat motyogva, és mikor melléjük érünk, ne üvöltsünk magunkból kikelve a gyerekre mutogatva, hogy "ŐŐŐ AZ!"!
Ne vásároljunk aranyos hobbiállatokat, hogy egy biciklipumpával túlnyomást gerjeszthessünk a végbelükben!
Ne küldjünk be képet székletünkről kismamáknak szóló magazinok "Most láttam meg a napvilágot" rovatába!
Ne álljunk neki azon gondolkodni, hogy ha ezen a napon gombostűvel szurkálnánk meg az áruházak óvszerkészleteit, akkor skorpió horoszkópú népességnövekedést indukálhatunk!

És végül, de nem utolsó sorban: Eszünkbe se jusson ezen a napon elvinni az asszonyt valami burzsuj helyre, hogy aztán #boldogsag vagy #eletem hashteggel kitegyen egy újabb propagandafotót minden létező közösségi oldalra! Ne feledjük, hogy ha ezt engedjük, azzal virális és öngerjesztő folyamatot indítunk el, mert felebarátaink asszonyai agyában is felgyullad tőle a "nekemiskell" jelzőfény. A tömegjelenségi evolúciós követési ösztön gyakran olyan lányokat is késztet erre, akik egyébként nem is ilyen hülyék. Azért ne mondjuk nekik azt sem, hogy "ne', itt a bonbon, most menj és nedvesítsd be magad egy kis Szex és New Yorkkal!"! Helyette szenteljük ezt a napot az intimitásnak, és ha már arról is képet akarnánk posztolni, akkor gondoljunk arra, hogy inkább ne!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/25036/pics/14554595192627480_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?