Kopaszok próbálták távol tartani a kocsmától az embereket

Tibi atya

Kisebb port kavartak az események minap Humbákföldén, mikor ismeretlen fekete ruhások egy csoportja elállta a Tátika borozó bejáratát, ellehetetlenítve a bejutást. A faluállam lakóit mélységesen felháborította az eset, ugyanis rövid történelme során nem akadt precedens arra, hogy bárki elidegenítette volna kocsmalátogatási jogukat. A Tátika előtt feltorlódott tömegben többen emlegették, hogy a kormányfő, Golyvás Elemér keze lehet a dologban. Iparági szakértők szerint Golyvás már korábban szeretett volna tulajdonrészt vásárolni a kis ország legjövedelmezőbb söntéséből, azonban több szemtanú is állítja, hogy legutóbbi próbálkozása után Sz. Piri, a Tátika alkalmazottja koszos korsókkal dobálta meg.

"Hantolják a kurva anyja mellé a dögkútba, amíg ki nem fizeti a múlt havi hét házmesterét" - nyilatkozta az esetről szűkszavúan Piri, aki azóta kétszer is megbánta a könnyelmű hitelt, azt viszont egyszer sem, hogy másodszorra meg sem hallgatta mivel állhatott elő ismét Golyvás.

A vinokratikus köztársaság szinte kizárólagos bevételi forrása (a nappali hiányában) a pezsgő éjszakai élet, amit a Humbák Ferenc által felügyelt szeszfőzdék egészítenek ki, melyek az idei törvénymódosítás szellemében már legálisan működhetnek. Golyvás ezzel sikeresen állami felügyelet alá vonta az utóbbit, míg a Tátika továbbra is független maradt (ráadásul a pénztárgép blokk említése a szokásjog szerint mai napig statáriumot von maga után). Állítása szerint az egyenruhás borotvált fejűek véletlen tévedhettek a Tátika elé éppen azon az estén, mikor megnyitott a - meg nem erősített információk szerint érdekeltségéhez tartozó - Potyka söröző.

"Tudja a faszom mit csinált ott az IVANOVICS követeléskezelő Kft., én biztos nem fizettem nekik, hogy kérdezzenek meg mindenkit >>mi a faszt bámulsz, geci?! Na takaroggyá' innen!<< Amúgy feléér' adom a nagyfröccsöt!" - foglalta össze röviden álláspontját Golyvás Elemér, miközben felnyálazta a nyolc számjegyű összeget mutató vissza nem térítendő támogatásról szóló matricát a teljes nevén Potyka Söröző és Vidékfejlesztési Iroda falára.

Frissítés: A Tátika borozó falán Deszkás Jani egy méter széles lyukat ütött Ifája hátsó lökhárítójával, így azon több száz polgár diffundálhatott be percek alatt a lokálba.

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/25319/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?