Mit tehetnek a lányok a nemi erőszak ellen?

Tibi atya


Senki ne rettenjen meg a címtől, nem egy áldozathibáztatós "Tehetsz róla, tehetsz ellene" féle BRFK-s gusztustalankodást szeretnék celebrálni e rövid írással. A közelmúlt tragédiájával sem szeretnék párhuzamot vonni.

Nem akarom továbbá elővenni azt az álszent seggfejt sem, aki azt írja kommentekben, hogy "azért a mai lányok elég kihívóan öltözködnek és viselkednek". Egyrészt azért nem, mert tényleg szívük joga, másrészt azért nem, mert amúgy én is megnézem őket, és szerintem jobban áll nekik, mint a csador. Nagyon gyakori jelenség a kocsmámban, hogy lányok is eljönnek berúgni és ezzel önmagában nincs is semmi probléma. Mi is szoktunk ilyet, így hitelünket vesztve tudnánk csak az ellenkezőjét prédikálni arra hivatkozva, hogy a nyolcadik embrionális hétben faszra váltottuk be az Y kromoszómát. Bár ebből fakadóan nehezebben kerülünk kiszolgáltatott helyzetbe, nem hinném hogy egy pénisz boldog tulajdonjoga erősebb felhatalmazást adna valakinek a felhőtlen tivornyához, mint a puncié.

Adott tehát a kérdés: mit tehet egy nő a nemi erőszak ellen? Kurvára semmit. Egy nő egyedül, ne adja Isten részegen, teljesen ki van szolgáltatva ennek a veszélynek. A hangsúly pedig leginkább az EGY nőn van. Kedves Lányok! 2016-ot írunk és férfi fejjel sem merek lassan egyedül elindulni a városban éjszaka, pláne akkor nem, ha még iszom is. Sokszor azt látom, hogy Ti is együtt indultok el valahova, de félórába sem telik mire a hatfős lánytársaság hatfelé szakad és nem egyszer hallottam sírni egyik-másik józanabb barátnőtöket, hogy a táskában hagyott telefonra sem reagáltok. Ez még mindig nem Titeket tesz felelőssé, ha valami beteg fasznak erről az első dolog, ami az eszébe jut, hogy bármi áron belétek kell nyomnia azt a koszos, ápolatlan, túrós, szányeres lőcsét, de ettől még hatalmatokban áll megnehezíteni ezeknek a rohadékoknak a dolgát egy kis odafigyeléssel. Nem tudlak megvédeni titeket minden esetben, de azért fogadjatok meg pár tanácsot!

Ha egy srác első randin feltűnően sokat szeretne itatni, de a harmadik poharadnál ő csak az elsőt nyalogatja, akkor tessék szépen Disney hercegnőhöz méltón visszautasítani és befejezni a piálást! Ha csak táncolsz valakivel, akitől amúgy nem akarsz semmit, akkor ha a farkát kezdi a seggedhez dörzsölni, ne twerkelj rá, hanem egyértelműen jelezd neki, hogy semmi keresnivalója az intimszférádban (a "nem" persze bármikor nemet jelent, de jobb minél előbb pontot tenni egy ilyen szitura). Ne hagyjátok ott a piátokat sehol! Nem egy negatív értékelést kaptunk már azért, mert a gazdátlanul otthagyott poharakat a poharasaink elvitték, de inkább egy negatív értékelés a Humbák Műveknek, mint egy olyan ingyen szex nektek, amit az elkövető a börtönben kapna, ha egyáltalán emlékeznétek rá. Tartja magát a sztereotípia, hogy a lányok hugyozni is együtt járnak. Erősítsétek nyugodtan! Ne fogadjatok el fuvart olyantól, akit csak este ismertetek meg, bármilyen jó fej és rendes is! Ha valaki nyomulósabb vagy rámenősebb, mint az nektek kellemes, szóljatok a helyen a biztiőröknek! Ők sem szeretik az ilyesmit, még akkor sem, ha esetleg befelé szúrós szemmel néztek rátok.

Ne feledjétek, a törvény bármilyen szigort is helyezhet kilátásba ezeknek a hulladékoknak, ez sosem fogja elrettenteni őket! Mikor ilyesmire készülnek, nem is kalkulálnak a büntetés súlyával,azonban a lebukás, illetve a sikertelen kísérlet veszélyével igen. Utóbbit növeli számukra, ha nem egyedül piáltok, van férfi a társaságban, nem maradtok kettesben látó- és hallótávolságon kívül aznap megismert srácokkal és ha nem hagyjátok őrizetlenül a piátokat. Nem vagytok felelősek érte, ha rést találnak a figyelmeteken, de amit lehet, tegyünk meg! Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/25800/pics/lead_800x600.png
Humbák Hírügynökség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?