Eltörölnék a börtönbüntetést Humbákföldén

Tibi atya

Eltörölné a börtönöket az a civil kezdeményezés, mely szerint a Humbákfölde területén elkövetett bűncselekményekre létezik szigorúbb büntetés is. A Szemet Szemért Népjóléti Mozgalom szerint a vinokratikus köztársaság rendjének érdekében be kell vezetni a kijelölt száműzetés intézményét. A gyümölcs- és egyéb cefrenövények kártételét sújtanák a legradikálisabb eszközökkel. A kérdés a múlt heti Drótos-botrányból kerekedett közvéleményt befolyásoló méretűre, miután Drótos Károly Ifájával a gyümölcsösbe hajtva több fát is kidöntött, miközben artikulálatlan üvöltésekkel szidta a kormányt - meg nem erősített források szerint ittasan.

A Szemet Szemért szerint az általános iskola pincéjében kialakított börtön még ablak és világítás híján is túl enyhe büntetés az elkövetőnek, ráadásul a kijelölt száműzetés nagyobb elrettentő erővel bír a többi potenciális elkövető számára. A szervezet elnöke, Gelesztás Józsi szerint Karesznek a Havanna-lakótelep egyik paneljában kéne büntetését töltenie, ahonnan napi 10 órát lehetne távol, melyet a helyi önkormányzatban töltene el ügyfélszolgálatos telefonkezelőként.

"Nehogy már egy humbákföldi luxusbörtönben meressze a seggét! Irány Magyarország!" - apellál a dögkút mellett összeverődött publikumhoz Gelesztás. "Ott majd megtanulja milyen mikor hajnal kettőkor a szomszéd a falat fúrja, majd utána feljelent, mert délután hangos a tévéd. Három óra az önkormányzatban, és a sok panasz után megváltás lesz visszamenni a panelba hallgatni, ahogy a bzi szomszéd szarás közben kettesével tépi a papírt. Öt, és te is megtanulsz önállóan panaszkodni! Tíz, és annyira megszereted, hogy mást el sem tudsz képzelni." - foglalja össze a zord kilátásokat az aktivista.

Drótos Károly jelenleg otthonában várja a faluállam büntetését, azonban ő a jóval enyhébb halálbüntetést reméli. Éhségsztrájkkal szeretné felhívni magára a nemzetközi emberjogi szervezetek figyelmét, de ez eddig senkinek nem tűnt fel, hiszen szomszédjai szerint évtizedek óta nem tette ki szilárd tápláléknak a szervezetét.

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/26042/pics/14586686976181794_800x600.jpg
Humbák Hírügynökség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?