Ne baszakodj a kedvenc sorozatunkkal!

Tibi atya

Óriási meglepetést okozott a tegnapi nap egyik poénja, ami valójában egy hosszabb ideje tartó folyamatra mutatott rá megfelelően.

Történt ugyanis, hogy egy spoilernek álcázott trollkodás került ki a blogra, amit egyből helyén kezelt az internet, hiszen számtalan hőbörgő komment és levél érkezett, akik a tartalom elolvasása nélkül, már a cím alapján ítélkezni kezdtek. Amúgy nem történt más, mint egy klasszikus rickrolling. (A rickrolling egy internetes jelenség, amiben valaki megad egy linket, ami állítása szerint az éppen tárgyalt témához releváns tartalomhoz vezet, ehelyett azonban Rick Astley Never Gonna Give You Up című videoklipjére mutat. Aki rákattint, és látja a klipet, arra azt mondják, hogy rickrollozva lett. Pontos definíció itt.) Ezzel egyúttal arra is fény derült, hogy a felhasználók nagy része egy cikk olvasását már a címnél befejezi. Ez magyarázatul szolgálhat arra, hogy miért számíthat sikerre néhány szennybulvárlap és oldal, ahol elég nagy hangsúlyt helyeznek a minél szenzációhajhászabb címre, majd a szöveg elolvasása közben derül ki, hogy azért mégse minden úgy van, ahogy ferdítették. 

Például:

Nyolclábú kutya született Hollandiában!!!!! – egy rommászívott festő vásznán. 

David Beckham brutálisan megverte a fiát  - a los angelesi 23. Városi Gokartversenyen.

 Tanúbizonyságot tettek a userek arról is, hogy helyén van a szívük. Hiszen szokták mondani a mai generációra, hogy közömbös, semmi sem mozgatja igazán, a nép a hangját nem hallatja semmilyen nemzeti vagy nemzetközi ügyben. Ezt már 2014-ben megcáfolták hazánk fiai, amikor is az internetadó bevezetése ellen hatalmas tömeg verbuválódott mind online felületeken, mind az utcákon demonstrálók formájában. Az akkori közfelháborodás alábbhagyott, mindenki megnyugodott, és torrentezhetett tovább. Aztán idén az oktatás ügyével foglalkozó tüntetésekkel kicsit talán megint feléledt a remény, hogy a fontos ügyekben igenis képes nemzeti egység kialakulni, hogy jobb irányba tereljük hazánkat.

Szerencsére azért az internet népe ismét bebizonyította, hogy történhetnek itt terrortámadások, tűnhetnek el milliárdok, az senkit nem érdekel igazán, de a KEDVENC SOROZATUNKKAL NE BASZAKODJANAK!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/26858/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?