Megnyílt az első Humbák Művek Budapesten kívül

Tibi atya

Szombaton nyitottuk meg második kocsmánkat, az elsőt Budapesten kívül. A pécsi Humbák Művek jóval nagyobbat durrant, mint terveztük, pedig gondoltuk, hogy kuriózumnak fog számítani. Franchise ide - franchise oda, mindig is azon a véleményen voltunk, hogy a Humbák Művek nem meki, mi nem szeretnénk két ugyanolyan kocsmát nyitni. Eddig össze is jött!

Bár vannak alapvetések, amik mentén a Humbák Művek működik, mint az olcsón kapható minőségi bor a csapjainkon, a kötetlen személyzet és a dekorációelemként felhasznált poénok, szerintünk egyhangú volna, ha mindenhol ugyanazzal a dizájnnal szaladnánk. Pécs éppen ezért egészen új arculatot kapott.

A földalatti csarnok eredetileg is borospincének épült, hatalmas belmagassága és dekorációja miatt azonban inkább borszentély hatása van. Több ajtót is le kellett zárnunk a helyen, ugyanis ezek a földalatti teremmel egybekötött kazamatarendszerhez tartoznak, ahová ha részegen betévedünk, órákig bolyonghatunk a labirintusban, mire újra eltalálnánk a pultig (ezek a részek egyelőre nem is látogathatók, egyébként eredetileg ahogy a felsőbb szintek, ezek is borospinceként szolgáltak).

Vasárnap szerettük volna kitenni ezt a cikket, azonban akkorát szólt a szombati buli, hogy erre a teljes csapat képtelen volt. A hely teljesen tele volt, de nem csak belül, hanem az utcán is több száz ember itta műanyagpoharas termelői fröccsünket. A pult előtt kígyózó sor hajnal kettő felé kezdett el apadni, de erről csak fényképek tanúskodnak, mert ministránsaim addigra a világukat sem tudták.

Nem állunk meg, míg minden nagyobb városban nem nyitunk. Debreceni projektünk sajnos egy városépítési terv áldozata lett, így oda új partnereket keresünk, de kettesbe kapcsoljuk a szegedi Humbák Műveket is, úgyhogy nemsokára ott is ihattok velünk. Fontos, hogy ez nem ugyanaz, mint a Fröccskocsma, ami azóta a Deák téren minősége drasztikus csökkentése mellett hatalmasat emelt árain. Mivel meg nem erősített információink szerint Szeged felé is nyitnának, felhívjuk figyelmeteket, hogy nem a borainkat és nem az árainkon adják, így ne dőljetek be semmilyen megtévesztésnek! Dicsértessék!

Ha Te is nyitnál Humbák Műveket, írj az info@humbakmuvek.hu-ra!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/27638/pics/14646290508895161_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?