Újabb szexista őrület az interneten!

Tibi atya

Lassan kezdődik a fesztiválszezon, indulnak a nyári pörgések, ahol mindenki kivetkőzik gátlásaiból, és erkölcstelen viselkedésével feltétel nélküli letelepedési engedélyt kapna Szodomába és Gomorába.

Eddig is láthattunk köldökből és mellek közé szorított felespohárból kiszürcsölt tequilákat, fejen állva felhörpintett söröket, vagy éppen egymás szájába átpasszolt röviditalokat. Azonban megérkezett a legújabb trend, amit csak Boobluge-nak hívnak. (Érdekesség, hogy a Boobluge a sumér „B’ooh bluh-ge” kifejezésből származik, ami annyit jelent, hogy „az ördög dombjai”.)

A játék keretében vállalkozó szellemű áldozatok (mártírok) egy hölgy keblei közül szürcsölik ki az oda borított sört, illetve egyéb italt. Ez az újabb kihívás kifejezetten szexista és megalázó, főleg a férfiakra nézve. Hiszen ők is szívesen csorgatnának sört a saját mellükre, hogy végre ne csak a kocsmában hordott pörköltszaftos trikó szívja fel szőrös mellkasukról az alkoholt. Miért lenne a keblek közé löttyintett szesz éppen a nők privilégiuma? Hiszen manapság akkora egyenlőség van, hogy bőven belefér a másik nem részéről is a dolog. Tibi atya elítéli a kirekesztést és a megkülönböztetést, és emellett ki is áll! Hiszen mindenki szívesen élne egy olyan világban, ahol a pesti lámpagyárból a 14 órás műszak után munkáskék farmerében kitántorgó, és egy félig elszívott dekkért lehajoló Géza bá kőművesdekoltázsán végigcsorgó kevertet nimfák és kharübdiszok szürcsölnék ki. Áhitattal néznénk, ahogy a mányokistóki 78. számú italboltban az alsó polcot fél szemmel pásztázó Tepertős Jani bá cigiperzselte mellszőréből a madarak mellett más is kicsipegetné a sörrel átitatott zsemlemorzsákat. Apró porszemek vagyunk ebben a világban! Ne különböztessünk meg senkit aszerint, hogy van-e melle, vagy éppen nincs! Igyon mindenki mindenkiből!

A felháborító képsorokat itt tekinthetitek meg.

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/27855/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?