Fesztivál-kisokos kezdőknek #1

Tibi atya

A Humbák Művek standjával a következő helyeken találkozhatsz júliusban:
-VOLT fesztivál
-Balaton Sound
-EFOTT
így úgy éreztük, hogy nyújthatunk némi segítséget azoknak, akik nem tudják, hogyan kell ezt a sportot űzni. Nézzük:

-Fesztiválozásra a kezdők kipihent májjal érkezzenek! Nem javasoljuk az edzést előtte, csupán haladóknak! Tudod, hogy egy hétig vedelned kell - itt nem tudsz kifogást találni, hogy éppen a csajod hívott meg gyertyafényes vacsira, vagy anyádéknak van házassági évfordulója.-Piát nem vihetsz be a fesztiválra legálisan, így célszerű megfelelően betitrált véralkoholszinttel érkezni, ami egyet jelent: bekúrni a vonatúton odafele. Könnyű dolgod lesz, hiszed valószínűleg több száz hasonszőrű társaddal vedelhetsz a vonaton, akik Dugovics Tituszként rántanak magukkal a berúgás mocsarába - ha esetleg ez nem jutna magadtól eszedbe.

-A jegyekért is jó esetben sokáig kell sorban állni, ez újabb lehetőség a további szeszelésre. Tartsd észben, hogy árnyékot nagy eséllyel sehol sem találsz, így az akár több órás várakozás alatt röviditalokkal érheted el leggyorsabban a kívánt hatás. Megszerezheted a fesztivál első hányását még azelőtt, hogy belépnél a területre! Ez egy nemzetközileg is elismert díj, amit a közönség hangos ovációval fogad, ennek ellenére nem javasoljuk a megszerzését, ugyanis az egy hetes élményt különösen ronthatja, és arra kelsz fel a feszt első reggelén, hogy az valójában már a második.

-A biztiboyok ismerik az összes trükköt, sokat látott formák, ez jusson eszedbe. A hálózsák közepébe bedugott vodkásüveg annyira kilencvenes évek, hogy meg se próbáld! Ajánljuk a kenyér közepébe rejtett italt, a fesztivál előtt a területen elásott módszert, illetve még kifejlesztésre vár a kecskebőr tömlőben a bőr alá varrás és a kotonban egyben lenyelős - netán rektálisan felhelyezett alkohol módszere.

-Ha túljutottál a kapun, gyorsan irány a kemping, a sátorállítás folyamatát három egyszerű lépésben összefoglalom:
1. Próbáld meg felállítani a sátrad félrészegen!
2. Szenvedj tovább, majd jöjj rá, hogy nincs piád!
3. A "faszom az egészbe, menjünk inkább inni!" felkiáltás kíséretében hagy félbe a műveletet, és hagyd magad után a sátrat, ami úgy néz ki, mint nagyapád fészere, miután az öreg a kocsmából hazafele átment rajta IFA-val.

-Jusson eszedbe, miközben a fröccsödért állsz sorban a Humbák Műveknél, hogy más sátrában is ugyanúgy lehet aludni, legfeljebb csodálkozni fog az illető, ámbár ha ellenkező nemű a kiszemelt lakhely tulajdonosa, még szerencséd is lehet!

Folytatása következik!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/28200/pics/14669401885425907_800x600.png
Humbák Hírügynökség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?