MÁR MOST ELDŐLT: a németek nyerik a 2018-as foci VB-t!

Tibi atya

A tegnapi nap folyamán játszották a 2016-os labdarúgó EB második elődöntőjét, a Németország – Franciaország rangadót, melyen 2:0-s vereséget szenvedett a német csapat. Az első félidőben még kiegyenlített küzdelmet láthattunk, sőt, inkább a németek voltak fölényben, azonban a játékrész legvégén bekövetkezett Joachim Löw rémálma: a francia válogatott tizenegyeshez jutott. A bírói ítélet jónak volt mondható, hiszen Bastian Schweinsteiger kézzel ért hozzá a labdához. A büntetőt a francia Griesmann gólra váltotta, így egy totálisan összezuhant német csapat kullogott már ki a második félidőre, és a várakozásoknak megfelelően nem is tudtak fordítani a meccs állásán. A meccsen így eldőlt: Franciaország játszhatja a döntőt Portugália ellen.

A német válogatottban a kezezés nem számít egyedinek, hiszen Olaszország ellen Boateng is balettáncosokat megszégyenítő mozdulattal ütött bele a labdába. Akkor az olaszok jutottak büntetőhöz, amit be is vertek a hálóba. A másodszorra megismétlődött eset után elkeseredett, azonban abszolút érthető és sikerre ítélt döntést hozott a német egészségügyi államtitkár, így a társadalombiztosítás 2017-től fedezni fogja az önkéntes kar-amputációt.

„Sose fognak többet velünk kibaszni, hogy belekezelünk a labdába, és az ellenfél csapata ilyen szituációból szerez előnyt! Ráadásul a srácok így nem tudnak sörözni és dohányozni se, így sokkal egészségesebben fognak élni. Egyedül a kapusnak kell kéz, hogy tudjon támaszkodni vele a kapufának, amíg a többiek rugdalják a gólokat. Ennyi a taktika! Ha így sem tudjuk megnyerni a 2018-as foci VB-t, akkor pedig megkérjük Joachim Löwöt, hogy a mérkőzések előtt pacsizzon le az ellenfél összes játékosával. Láttam, hol járt az öreg keze, és garantálom, hogy végig fogják hányni a meccseket.” –nyilatkozott stábunknak Hans Gurkenbach, majd berakta videokazettáról a német-brazil 7:1-es darálást

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/28483/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?