Az Uberrel együtt a gépjárműveket is betiltanák Humbákföldén

Tibi atya

Újabb korlátozásokat fontolgat Humbákfölde kormánya, a hivatalos álláspont ugyanis kevesli az Uber betiltását. A személygépkocsik és haszonjárművek használatát szankcionálná az a törvényjavaslat, amit tegnap terjesztett az országgyűlés elé a Tátika presszóban ülésező "fsszombzzmmeg" néven felállított ad-hoc bizottság. A javaslat az állati erővel vontatott szállítóeszközök tulajdonosainak kedvez, mert az országban szélesebb körben elterjedt szekerek és taligák tulajdonosai sérelmezik az egyértelmű piaci előnyt, amit a gépjárművek élveznek.

"Én döntöttem el, hogy hány fröccsér' engedem fel a platóra a rüszmetegeket a következő kocsmáig, amíg meg nem jelent az a valagtunkoló Feri a Zsigulival" - kesereg Beles József, aki egészen idáig abból kereste szeszét, hogy szekerével részegeket fuvarozott egyik italméréstől a másikig. Nincs egyedül, ugyanis a szekeres személyszállításra egész szektor épül a vinokratikus köztársaságban, amit a lovaskocsit üzemeltetők szerint az ominózus Lada fenekestül felforgatott.
"Szarok rá bazmeg, szekérrel is ugyanúgy lehet kurvázni" - foglalja össze Beles, miért nem jelentenek valójában lényegi újítást a robbanómotoros közlekedési eszközök, majd egykedvűen berúg egy adag lószart az árokba.

A kormány eleinte elmarasztalta a fejlődés útjába tolakodó szekereseket, ám azok később teljesen elbarikádozták a Tátika presszót, válogatott fenyegetéseket helyeztek kilátásba, ráadásul jól szarrá is verték Ferit. A döntéshozók szerint ez már elegendő nyomás arra, hogy szigorúan és következetesen lépjenek fel a gépkocsivezetők ellen. Ha átmegy a törvényjavaslat, akkor nemsokára a kis országban törvényesen lehet majd élve ledarálni és a saját belükbe kolbásznak betölteni azokat, akik volán mögé ülnek, míg feleségeiket és gyermekeiket élvenyúzásnak vethetik alá, hogy aztán a besózott, kifordított bőrüket visszaadva rájuk nyilvánosan üvegszilánkon táncolásra kényszeríthessék őket.

(Képünk illusztráció)

Egyelőre nem tudni milyen hullámot indít majd a tilalom az országban, azonban precedensértékénél fogva több szektorra is átterjedhet a tendencia. A kútásók jelezték, hogy tarthatatlan a vezetékes víz piacborogató hegemóniája, míg a prostituáltak az ingyenesen elérhető internetpornó és a rejszolás ellen emelték fel szavukat.

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/28571/pics/14684045574624328_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?