Bevezetik az E-cigi után az E-csövest is Humbákföldén!

Tibi atya

Ismerős a jelenség sokunk előtt: nem tudunk haladni 100 métert a városban anélkül, hogy valaki tarhálni próbálna, esetleg az időt kérdezné, netán gagyizásnak nevezett trükkel a "megállóban talált" arany fülbevalót adná el alkalmi áron.
Humbákföldén megszüntetné a fennálló problémát Beles József innovációja, az E-csöves. Az általa bejegyzett ProHobo 2000 Bt. már most több mint 200 millió forintos állami támogatást nyert el, és hamarosan be is indul, miután az országgyűlés egybehangzóan elfogadta a törvénytervezeteket is, amik a vállalkozás működéséhez kellenek.

A ProHobo roppant egyszerű koncepcióra épül: miért akkor kéregetnének az emberek, mikor az áldozat A-ból B-be próbál eljutni? A rövidke megtett út alatt egyszer van lehetőség a zaklatásra - na de mi van, ha otthon vagy akár a munkahelyen találják meg őket a koldusok az éteren keresztül? A megoldás roppant egyszerű: minden állami szinten bejegyzett professzionális kéregető egy terminállal és tablettel tudja a neten keresztül folyamatosan bombázni az áldozatát, ami pop-up ablak formájában jelenik meg a delikvensnél.

A következő kérdés magától értetődik: rendben, de hogy kerül a fent említett tarhált cigaretta a kéregetőhöz? Beles úr minden bejegyzett hajléktalant felszerelne egy 3D-s nyomtatóval, így a kért tárgyat (cigaretta, kannásbor, kifli) nemes egyszerűséggel ezekkel a nyomtatókkal készítené el a kéregető. A pop-up ablak természetesen egy káros kódot helyez el minden áldozat számítógépén, ami a bankszámláját terheli az adott kért dolog értékével. 
A 3D-s nyomtatók hatóságilag ellenőrizettek és le vannak plombálva, évenkénti felülvizsgálatuk szükséges, kiszűrve így, hogy maguknak sorozatban gyártsák egy fehérorosz Prilukki-gyárat megszégyenítő sebességgel a dekkeket.

"Végre így azt tarhálhatok, amire igazán szükségem van" - nyilatkozta lapunk megkeresésére a környéken csak Takonyként ismert büntetett előéletű hobó. "Kurvára elegem van, hogy a Macbook Airemen kell felszelnem a kolbászt, mert Marika néni épp azt adott nekem. Konvertábilis valutára van szükségem, a kolbászt pedig maximum a sírásó kutyája fogadja el. A kocsma padjánál az interneten keresztül tarhálva sokkal kényelmesebb az élet, ráadásul feltelepítettem egy spambotot is, így aközben is megy a profi koldulás, amíg elmegyek kikérni a következő fröccsöm."

Az E-csöves forradalmi berobbanása láthatóan sok ember életét könnyíti meg, de valószínűleg Beles József járt a legjobban, ugyanis az egyes tranzakciók után uzsorakamatnak számító 40%-ot csíp le az összegekből, így a tarhált Marlboro mire a 3D-s nyomtató szoftverébe kerül, már barna szofiként jelenik meg a felhasználóknál az anyagi kompenzáció eredményeképpen.

A rendszernek már most több mint 3200 regisztrált felhasználója van, és jövő héten élesedik a projekt országszerte, és hamarosan készül a telefonokra kifejlesztett verzió, hogy az áldozatok a vécén ülve se menekülhessenek el a kéregetőktől.
"Gazdag leszek, mint a szar" - kommentálta a sikeres vállalkozás egyszerű koncepcióját Beles úr.

/HumbákPress/

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/28688/pics/14687606429741738_800x600.png
Humbák Hírügynökség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?