Megjelent második könyvem, a Humbákföldi legenda

Tibi atya

Emlékeztek még azokra a hőskori kalandkönyvekre, ahol Ti vagytok a főszereplők, és a döntés is a tiétek, merre indultok? Hős kalandorokként követhettétek az általatok választott utat: ha a sárkánnyal ütköztetek meg ide lapoztatok, ha inkább a goblinok szorosán próbáltatok átlopakodni, akkor oda.

A legújabb könyvem hasonló interaktív kalandra hív, azonban korántsem a tündérmesék világába! Főszereplőként a legsötétebb társadalmi beidegződések mentén juthatsz el Budapestről Humbákföldére. A könyv célja, hogy az olvasót modern környezetbe emelve taszítsa olyan morális mélységbe, ahol önfeledten adhatja át magát a néplélek tudatalattijában megbúvó vadállati ösztönöknek. Cigányozás? Szemétkedés a csövesekkel? Alkudozás a kurvákkal? Saját frusztrált életünk projektálása minden faszszopóra, mert gyűlölünk mindenkit? - itt aztán olyat kapsz mindegyikből, hogy ehhez képest a TV2 híradója evangéliumi példabeszéd!

A könyv elemi suttyóságból épül fel, és nemhogy alkalmas a megbotránkoztatásra, de ez kifejezett célja is. Minden mocskot belesűrítettem, amit a Facebook végtelen polkorrektségében percek alatt törölne, és a helyét sóval hintené. Dőljetek hát hátra, és merítkezzetek meg benne!

A könyv előrendelhető a Humbák Művek Webshopban.
Várható megjelenés: november vége.
18 éven aluliaknak nem ajánlott!
Légy az elsők között, aki forgatja! Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/31573/pics/lead_800x600.png
Humbák Hírügynökség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?