Bonobó csimpánzok kezelhetik Norbi Facebookját!

Tibi atya

Szerkesztőségünk tegnap hajnalban kereste fel privát üzenetben a fitneszpápát, melyben a kokain és a kristálycukor közti összefüggések pontosításáról érdeklődtünk. A szénhidrátfóbiás táplálkozási tanácsadó korábban több posztjában is rávilágított a média által elhallgatott összefüggésre, miszerint a cukor a kokainhoz hasonló neuronaktivitást vált ki az agyban. Az akciós potenciálok kisülését ábrázoló pozitron emissziós tomográfiával készült kép nem hazudik, az összefüggés nyilvánvaló - állítja az egészségdiktátor. Rávilágított továbbá, hogy a két szubsztancia összegképlete (melyet ő az egyszerűség kedvéért vegyjelként emleget) nagyon hasonló, talán még rímelnek is.

Megkeresésünkre az oldal szerkesztői azonnal reagáltak, a rövid szöveg mellé képet is mellékeltek:

"élsadkgjélksadjglkjad édasélkgdjkg sadkléjdsékljd eélkaskljdgsjkld gsajkd aslkflkdésgaékjl dlaéks dlsékjgdsalkglékjdagdsa kl jklklkljkljkldskldfkl klfdkéln-,.mlgfék"

A kalóriaszámláló biztos új HR-politikájának valószínűleg az állhat a hátterében, hogy szeretné elkerülni az olyan posztokat, amik hemzsegnek az áltudományos félrevezetésektől. Az emberszerűek családjába tartozó emlősök alkalmazásával ez nem is elképzelhetetlen, ráadásul a bonobók testtömeg indexe kiváló, és kevesebbet fogyasztanak, mint a táplálkozási tréner kocsija.

(A cikkből sajnos egy büdös szó sem igaz, így a csimpánzoktól remélt szakmai fejlődés egyelőre nem fog megmutatkozni az oldalon.)

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/33711/pics/14863962915885827_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?