A BKK megelégelte a sok szabálytalanul parkoló parasztot

Tibi atya

Forradalmi újítás jöhet a BKK gépparkjában - adta hírül a Nahát! magazin. A fővárosi közlekedési vállalat heti ülésén döntöttek arról, hogy sürgős változásokra van szükség a trolibuszok terén. A szűk belvárosi utcákon kilógó seggel parkoló surmók ellen eddig tehetetlen volt a cég. 

Már az is felbasz, hogy nem képes pár markos legény leszállni a járműről, aztán megemelni azokat a szájbakúrt Zsigulikat

-kezdte a cég politikájának változását sürgető gondolatokat ifj. Drótos Károly, a BKK Parasztlikvidálási Alosztályának sajtóreferense. A sajtótájékoztatót autentikus módon a Dohány utcában tartották, egy szabálytalanul parkoló Mercedes terepjáró mellett. Jogszabályi kötelezettségek miatt sajnos azt a javaslatot is el kellett vetni, hogy a trolik nemes egyszerűséggel sodorják el az autókat, így maradt a 20-30 perces várakozás a lopóautóig.

Szerencsére úgy néz ki a helyzet, hogy Drótos Karesz a hétvégén látta a Mad Max-et, így zseniális ötlete támadt. Hatalmas terelőlapáttal felszerelt bivalyerős kamion járhatja hamarosan Pest belvárosának utcáit.

Többet fogyaszt, mint egy IFA hegymenetben, behúzott kézifékkel, kibaszottul környezetszennyező, semmilyen EU-normának nem felel meg. Egy utast tud szállítani a sofőrön kívül, de ki a faszt érdekel? Geci jól néz ki.

-fejtette ki véleményét Drótos, majd megköszönte a lehetőséget, beült a G-Mercijébe, és elhajtott a busz elől.

(A cikk valójában kitaláció. Ha Ön szabálytalan parkolásával zavarja a forgalmat, további információért keresse fel a www.miertnembaszodszajbaajokurvaanyadat.hu információs honlapot.


/HumbákPress/

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/36103/pics/lead_800x600.png
Humbák Hírügynökség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?