14 éves lányokat futtatott - a rendőrség tehetetlen

Tibi atya

Felkavaró eseményekről számolhatunk be Humbákföldéről. A faluállamban lincshangulat alakult ki, melynek célpontja a helyi tanintézet tanára, Stoplis Ede volt. A felbőszült tömeg Töttős Alfréd körzeti megbízott vezetésével indult el az Ótvaros Endre Általános Iskola udvarára elégtételt venni 03. 21-én délelőtt 11 órakor - számolt be a Fing magazin.


(Képünk illusztráció)

A felkavaró eseményekről Töttős úr lánya, a neve elhallgatását kérő Kinga számolt be. Sírva rohant délelőtt az édesapjához, hogy elege van már a sok megpróbáltatásból, amire "az a geci tesitanár" (T.i. Stoplis Ede /a szerk.) kényszeríti őket. Állítólag két hetente ingafutás, havi egyszer pedig Cooper-teszt is terítéken van.

A körzeti megbízott az eset után nyilatkozott lapunknak:

Ezt a kelésgyenge, nyápic leányt! Az a nádfedeles kurva isten fonjon kalácsot a faszomból, ha tőlem tanulta ezt a sipákolást! Mondjuk nagy szerencse, hogy nem az anyja jött érte, mert az biztos még fel is pofozza

-bosszankodott a félreértésen a közeg, majd az összegyűlt férfiak a ki-ki saját lányának leteremtése után visszamentek a kocsmába.

/HumbákPress/

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/36377/pics/lead_800x600.png
Humbák Hírügynökség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?