8 számjegyű fizetést szeretnél? Így csináld!

Tibi atya

Mindig is irigykedtél azokra, akiknek nem kell nélkülözniük? Akik a legkisebb hezitálás nélkül vehetik meg a legújabb ájfónokat és elektronikai kütyüket, mert pénztárcájuk meg sem érzi azt? Akiknek nem kell hetente olyan súlyos döntéseket meghozni a boltban, hogy egy doboz akciós sört akarnak-e venni, vagy inkább hat zsemlét?

Felejtsd el ezeket a gondokat! Állj a sarkadra, és intézz magadnak olyan fizetést, amiről mindig csak álmodtál, hogy élhesd azt az életet, amit mindig is szerettél volna!

* A kép csak illusztráció. Ennél sokkan több pénzed lesz.

2016-ban a magyarok átlagfizetése havi 263 200 Ft volt. Keress ennél bőven többet, és legyen 8 számjegyű fizud!

Ehhez csak egy egyszerű lépést kell megtenned. A példa bemutatásának kedvéért az aktuális béred legyen mondjuk 47 000 Ft. Ebből itthon állítólag már vidáman meg lehet élni, de te ennél nyilván többet szeretnél. Tehát fogod ezt az összeget, beírod egy excel cellába, ahogy a képen látható.

Aztán a cellára klikkelsz jobb egérgombbal, és kiválasztod a Cellaformázás menüpontot, ahol átállítod a cella kategóriáját egyénire, és beírod, hogy
# ###.000 Ft

Ezután ha nyomsz  egy okét, máris 8 számjegyű lesz a fizetésed, és már csak ki kell találnod, hogy ezt a rengeteg lóvét mire költsd! Ilyen egyszerű!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/36573/pics/14905991825211413_800x600.png
Humbák Hírügynökség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?