Nyugi, vannak nálad hülyébbek is

Tibi atya

A Darwin-díjat Charles Darwinról, az evolúció apjáról nevezték el. Ezzel állítanak emléket azoknak a hősöknek, akik saját ostobaságuk miatt hunynak el, hogy így az emberi génállomány egyre tökéletesebb lehessen az évek során. A természetes szelekció bajnokait szedtük össze az elmúlt 10 évből, hogy ugyanezeket a hibákat neked már ne kelljen elkövetned. Olvasás közben annyit tudunk garantálni, hogy ha bármilyen okból kifolyólag hülyének gondoltad volna magad eddig, akkor ezekhez a figurákhoz képest igazi zseninek fogod érezni magad!

2007:

A texasi Michael Warner nem vetette meg az alkoholt, sőt, általában minden nap seggrészegre itta magát. És a seggrészeg szót teljesen komolyan gondoljuk, hiszen egy torokfertőzés miatt szájon át nem fogyaszthatta a szeszt, ezért azt mindig beöntötte magának. Hála a jó égnek, a végbél nyálkahártyáján át jóval gyorsabban szívódik fel a pia, így 2 másfél literes üvegnyi sherry elég alaposan végezte a dolgát, és Michaelt elvitte az alkoholmérgezés. A toxikológiai jelentés alapján az 58 éves tintás véralkoholszintje 0.47 % volt, ami barátok között is elég durvának mondható.

2008:

A brazil Adelir Antonio de Carli katolikus pap úgy gondolta, hogy jó ötlet héliumos lufikat kötni egy székhez, majd repkedni pár kört.  Mondjuk volt honnan szedni az ötletet, hiszen Larry Walters anno 1982-ben 45 darab meteorológia ballonnal 5000 méter magasságig emelkedett, hogy a Los Angelesi légi közlekedést akadályozhassa. Ő mondjuk több mint 16 órát töltött a levegőben, hogy aztán pár ballon saját kezű kilövése után egy magasfeszültségű vezetékbe gabalyodva kerüljön a hatóságok kezére. Sajnos a brazil Tibi atya nem volt ilyen szerencsés. Vitt ugyan magával GPS-t és telefont is, de nem tudta használni a helymeghatározó készüléket, így a hatóságoknak képtelen volt elmondani, hogy merre jár. A mobilja végül lemerült, a brazil parti őrség pedig nem tudta belőni az öreg pozícióját az alapján, hogy „itt vagyok kurva magasan az Atlanti-óceán felett valahol”.  Holttestét két hónappal később találták meg a nyílt vízen.

2009:

Dél-Karolinában két huszonéves srác fegyverrel rabolt ki egy üzletet. Természetesen nem szerették volna, ha a szemtanúk felismerik őket, így anonimitásuk megőrzése végett maszkot húztak befújták az arcukat arany színű festékszóróval. Nos, a festékes dobozokon nem véletlenül szerepelnek a „Ne érjen bőrhöz! Ne nyelje le! Ne lélegezze be!” feliratok. A bűntény után James légzési gondokat tapasztalt, majd nem sokkal a rablás után bele is halt a  vegyszerek közvetlen inhalálásába. Az álcázás sajnos nem volt sikeres, mert könnyen felismerték őket, így társát fegyveres rablás miatt ítélték el. Pedig egy aranyember volt…

2010:

Augusztus 25-e Dél Koreában egy átlagos napnak indult, amikor is egy mozgássérült férfi éppen lekéste a liftet, és az elindult nélküle. Ebben semmi különös nincs, csupán az úr reakciója, ami a türelmes várakozás helyett inkább a liftajtó megostromlása volt. Harmadik nekifutásra a fém megadta magát, történetünk hőse pedig a liftaknába zuhant. Az esetről videofelvétel is készült, lehetőleg ne utánozd. Köszi.

2011:

Philip A. Contos júliusban New Yorkban motorozott, de nem csak hogy sisak nélkül, ahogy az igazi férfiak születnek a vasra, hanem éppen egy „Sisakellenes” motoros felvonuláson vett részt. Az akció célja az volt, hogy tüntessenek amellett, hogy hadd száguldjanak két keréken szabályok nélkül úgy, ahogy az Úr megteremtette az embert – bukósisak nélkül. A demonstráció sikeresnek volt mondható, hiszen Philip elvesztette uralmát a motor felett, és ütközéskor a kormányon átesve halálos fejsérülést szerzett.

2012:

A 43 éves Gary Allan Banning egy haverja lakásában volt, és látott egy üveget, benne ismeretlen folyadékkal. Barátunk úgy gondolta, hogy biztosan pia van benne, így azt tette, amit bárki tenne egy azonosítatlan pohárnyi löttyel – megszagolás nélkül nagyot kortyolt belőle. Sajnos már túl későn kapcsolt, hogy éppen egy deci benzinbe húzott bele, így az ijedtségtől kiköpte a cuccot, természetesen gondosan ügyelve arra, hogy a arcbőrére és a ruháira is jusson belőle. Majd hogy lenyugodjon az idegállapotból, cigarettára gyújtott. A srácra később tűzoltók találtak rá, ahogy egy összeégett szőnyegen feküdt eszméletlenül. Gary olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy másnap elhunyt.

2013:

Chad Wolfe valószínűleg túl sok akciófilmet nézett, mert úgy döntött a Tampa Nemzetközi Repülőtéren, hogy szétfeszíti a liftajtókat, majd a kábelekre ráugorva, azokat átölelve lemászik a földszintre. Terve nagy valószínűséggel nem jött össze, mert a reptéri karbantartók másnap a liftaknában találtak a holttestére. A nyaktörő mutatványt hősünk természetesen sakálrészegen követte el, ráadásul gyógyszerre ivott.

2014:

Március 2-án két rotterdami férfi úgy döntött, hogy összemérik bátorságukat a vasútállomáson 300 néző szeme láttára. Az egyikőjük lefeküdt a sínek közé, hogy megmutassa kollégájának, hogy a vonat simán át fog száguldani felette. A kolléga sem volt rest, és nem szeretett volna egy beszari képében tetszelegni, így leült a sín mellé. Úgy gondolták, hogy mindketten megúszhatják, mert a szerelvény pont el fog robogni felettük, illetve mellettük. Nos, az utolsó dolog, ami átsuhant a srácok agyán a másodpercekkel később 130-al csapató intercity volt. 

2015:

Horvátországban a piti bűnözőt, Bojan Bešićet már sokadjára dugták rács mögé. Gyakorlatilag ki-be járt a böriből, így sok meglepő dolog nincs ebben. Viszont november 16-án botrányos viselkedése miatt az őrök egy gumiszobába zárták be, hogy lenyugodjon. A keze hátra volt bilincselve, azonban ez sem akadályozta meg abban, hogy a becsempészett öngyújtóval lángra lobbantsa a fal egy leszakadt gumipanelét. Egy darabig jó ötletnek tűnt az értelmetlen vandálkodás, egészen addig, amíg cellája az arcába nem olvadt. Az őrök túl későn vették észre a füstöt, így nem tudták megmenteni Bojant.

2016:

Január 22-én történetünk hőse, Clifford Ray Jones éppen autót vezetett. De nem is akárhogy! Gatya nélkül, a jéghideg téli estén nyitott tetőablakkal és kikapcsolt biztonsági övvel. Ha még ennyi nem lenne elég egy balesethez, akkor azt is eláruljuk, hogy Clifford éppen pornót nézett a mobilján és vadul recskázott. A katasztrófa garantált volt, a hajnali órákban az 58 éves úr karambolozott, megpördült, és közben kirepült a tetőablakon. Ha Clifford mindkét kezét a kormányon tartotta volna, talán még ma is köztünk volna...

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/36727/pics/lead_800x600.png
Humbák Hírügynökség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?