A HATALOM KOCSMÁKAT ZÁRAT BE!

Tibi atya

(kép: Index.hu)

Az Auróra nevű liberális kocsma és kulturális központ vendéglátói engedélyét tegnap vonta be a nyolcadik kerületi önkormányzat, mert egy razzián tizenöt embernél is füvet találtak. A Prosti Srácok hírportál hamarabb számolt be a Soros-alapítványoknak otthon adó hely bezáratásról, mint hogy az önkormányzati papírok elérték a tulajdonosokat, és a határozati borítékkal egyidőben a készenléti rendőrség is megérkezett a helyszínre. Ha néhány füvest akartak volna fogni, elég lett volna végigkorzózni a Blahán. Ezt a kocsmát politikai okokból zárták be. Nem értünk egyet a hely nézeteivel, de ez vállalhatatlan. A több, mint egy éve hallgató Humbák Hírügynökség a politikai kocsmabezárás hallatán úgy döntött, Humbákföldéről Budapestre utazik, és ismét megszólal. Beszámoló.

Megrökönyödve hallgattuk végig az Auróra sajtótájékoztatóját, amiben az egyik tulajdonos bejelentette, hogy a hely határozatlan időre bezár. Helyszíni tudósítónk, Gelesztás József könnyekben tört ki a hír a hallatán. „Persze, hogy egy büdös kommunista krimó ez bazmeg, de ilyen otthon is van!” – kesergett saját kamerája előtt a Humbák Hírügynökség munkatársa. „Be is mentem abba a  Soros segge lyukából kitüremkedő libsi lebujjba, és úgy leüvöltöttem őket, hogy a fejem a végére vörösebb lett, mint a volocsajevkai bíbor hajnal! De attól az még egy kocsma, bassza meg! NEM LEHET CSAK ÚGY BEZÁRATNI!” – kelt ki magából Gelesztás, majd bánatában a földre borult csikkeket kapirgálni a murvából.

Stábunk nem nyugodott bele a szűkszavú magyarázatba, így a vendéglátóipari egység bezáratásának valódi okai után eredtünk. Informátoraink egészen Deutsch Tamás, Fideszes európai parlamenti képviselőig vezettek minket, akit pár mondat erejére sikerült megszólaltatnunk telefonon:

Naná, hogy én zárattam be azt a füves lebujjt. Fasz kivolt már a köcsög, elszállós ambientzenéjükkel! Én magam nyitok majd ott helyet, ami sosem zár be! Ha megnyerjük a ’18-as választásokat is, 0-24-be’ fogjuk veretni a Coronita mixekre! Csak jöjjek haza Brüsszelből!

– nyilatkozta a politikus, miközben ujjaival hallhatóan az említett mixek ütemét játszotta a billentyűzeten. A kokainhasználatról is híres, népszerű szórakozóhely lemezlovasai megkeresésünkre egyelőre azt sem árulták el, mi lesz az új hely neve, azonban a himnuszát kérésünkre nyilvánosságra hozták:

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/39811/pics/14987465399984245_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?