Fábián Anita szerint minden férfit gyerekkorban ivartalanítani kell, akkor nincs zaklatás

Tibi atya

A Jóban Rosszban "sztárja" is megszólalt Sárosdi Lilla és Marton László ügyében. Videójában azt taglalja, hogy ő plüssállatból is csak nőneműt vesz, mert az intelligensebb (?), míg a komplett férfinemet Kókusz nevű bakkecskéjéhez hasonlítja, akit ivarérése után nyomban ivartalanítani kellett, mert egy büdös bunkó paraszt lett, akit csak a szex érdekelt. Szerinte minden "bakkal", vagyis a komplett férfi nemmel ezt kéne tenni. Tehát ivaréréskor, pubertáskorban, 10-14 éves korban.

Marton László és Sárosdi Lilla ügye ma már mindenki számára ismert. Az a véleményem, hogy ez egy nagyon mély nyomozást és kihallgatásokat igénylő ügy, és sosem venném a bátorságot, hogy egyik vagy másik fél javára ítélkezzek, mert itt emberéletek vannak az asztalon. Még kevésbé arra, hogy beküldős sms-ben döntsük el, kivel értünk egyet, ahogy az ATV tette. Egy jogállamban az ártatlanság vélelmének meg kell illetnie a sorozatgyilkosokat éppúgy, ahogy a nemi erőszakosokat. A bíróságnak függetlennek és elfogulatlannak kell lennie az ügyben, hiszen Marton akár börtönt is kaphat, és ismerünk nem egy olyan hírhedt precedenst, amikor valakit ártatlanul ítéltek el, de ez csak 10 évvel az ítélete után derült ki. Én masszívan elítélem a "minek szállt be" érvet és minden egyéb áldozathibáztatást, azonban az, amit most itt Fábián Anita a nyilvánosságba öklendett, úgy gondolom, nem maradhat szó és következmények nélkül. Amellett, hogy remélem, az igazság kiderül, és a szankciók ehhez mértek lesznek, nincs meg a kellő rálátásom az ügyre, hogy csatlakozhassak a közösségi média statáriális ítélethirdetői közé a konkrét ügyben. Fábián Anita szavai mindenesetre a következőek voltak:

"Volt a lába között az a két hatalmas félkilós here, ami aztán belobbant, beindult az ivarérettség, egyik napról a másikra elvesztettük, ahogy leszállt az agyára az áthatolhatatlan hormonköd, egy büdös, bunkó, paraszt pasi lett belőle, rajtam keresztülszaladva futott a lányokhoz, letarolta őket, figyelmen kívül hagyva, mit akarnak a lányok, felvette ezt a buta arcát, mintha nem is az én kecském lenne... Nahát, elérkezett az ivartalanítás napja, két hét telt el azóta, szinte egyik óráról a másikra mennek ki a hormonok a Kókuszból, aki újra az a kedves kecske lett, aki volt (...) Egyértelműen az ivartalanítás a megoldás ez az én burkolt véleményem."

Bár baknak hívni minden férfit körülbelül olyan, mint szukának minden nőt, itt a téboly nem ért véget. Képes volt ezt is hozzátenni:

"Az ivartalanítás a megoldás, ami a bakokat illeti. Sziasztok csajok, keressetek, ha gond van."

Fábián Anita sötétségéből előviláglott annak az emésztőgödörnek a mélysége, amit a feminizmus harmadik hulláma vájt a világba. A szélsőséges feminizmus és a genderszemlélet átemelése a politikából a tudományokba ma már ott tart, hogy nem egyenjogúságért, de már nem is többletjogokért kiált. Már utóbbi is csupán a tegnapé. Ma már egy komplett nem szisztematikus kiiktatása a cél. Ez ebben a formában (még) lehet, hogy egyik gender tanszéken sem hangzott el, azonban amikor tudományt kovácsolunk a politikából egy csoport (egyébként jogos) sérelmeire alapozva, az előbb-utóbb ide vezet. A tudomány megerőszakolását ugyanis csak a tanszékeken tematizálják kiötlői kognitív funkciói, amint a genderideológia az intézmény falai közül a közvélekedésbe hömpölyög, a lincséhes tömegben az agy szerepét a vegetatív idegrendszer veszi át. Inger-válasz reakció. Fábián Anita ma kiherélné az összes férfit már gyerekkorában, mert egy százalékban talán ki sem fejezhető kisebbségük szexuális zaklató. Ez ugyan mivel különb, mintha azt mondanám, le kell vágni az összes cigánygyermek kezét, mert egy cigányt lopáson kaptunk?

Semmivel. Mindkét esetben diszkriminatív és elfogadhatatlan módon határozunk meg egy csoportot annak biológiai tulajdonságai alapján. Mindkét esetben vélelmezzük, hogy egy adott bűncselekményt csak ez a csoport követhet el, és ami a legszörnyűbb, itt már a gondolkodásunk alapkövét képezi egy olyan förtelmesen megbélyegző feltevés is, miszerint kétféle ember létezik ebben a csoportban: az egyik már elkövette a bűnt, a másik pedig majd el fogja. Mindkét esetben olyan büntetést rendelünk hozzá továbbá a vélt bűncselekményhez, ami nemhogy a jogállammal, de a felvilágosodást követő világgal sem egyeztethető össze, mert a sötét középkor, az óvilág és az ősközösségek brutalitását hívja életre. Fábián Anita ezt mégis megcselekszi, amikor a következőt taglalja: miért ne heréljünk már gyerekkorban, az ivaréréskor minden "bakot"? Egyszer úgyis felnő és angyali gyermekből "paraszt pasi" lesz! Jobb előbb, mint utóbb!

Persze a nemek szembenállását hirdető zászlósok között ilyenkor nagy a csend. Az összezárt csatasorok hallgatnak, mert a gerinctelen Stohl András alávaló moráltalansága és áldozathibáztatása ellen ki kell állni, de ez ellen nem. És ha kiállnának, akkor is a kezüket mosnák: ők ezt sosem hirdették, és különben is, Fábián Anitával ők semmilyen közösséget nem vállalnak. A charlottesville-i nácik érvelése is hasonló volt: igaz, hogy ők tartottak ugyan olyan beszédeket, amik a rasszok szembenállását taglalták, igaz, hogy voltak köztük olyanok is, amik megemlékeztek róla, hogy itt drasztikusabb lépéseket is lehet tenni, de magát a tömegbehajtást ők sosem támogatták, és el is határolódnak tőle. Csakhogy elhatárolódás ide vagy oda, a tömegbehajtás megtörtént, és elfogadhatatlannak tartom azt is, hogy ilyenkor egy neonáci kiáll, és azzal érvel, hogy ez nem következik sem a nemzeti szocializmus, sem a fasizmus ideológiájából. Dehogynem. Ahogy Fábián Anita endlösungja, a "minden férfi kasztrálása" is egy lépés ezen az úton. Látjuk már, hogy ami nem hangzik olyan erőszakosnak egy tanteremben, az mivé válik, amint annyira sötét felületre vetül, mint a tömeg és Fábián Anita?

Réz Anna, Antoni Rita, Mérő Vera, Karafiáth Orsolya és Kemény Zsófia remélem ugyanilyen hangosan tiltakoznak ez ellen a videó ellen, mint eddig az elnyomó patriarchátus ellen, és belátják, hogy mit jelent, ha olyan támogatható társadalmi célok mellé, mint az erőszak áldozathibáztatása elleni kiállás, a zaklatás visszaszorítása vagy a családon belüli erőszak elleni küzdelem mellé állandóan odatűzik a nemek harcának zászlaját is.
Kérlek, lájkold és oszd meg ezt a bejegyzést, ha szerinted sem elegendő, hogy azóta Fábián Anita oldaláról bocsánatkérés nélkül tűnt el a videó! Kérlek, lájkold, és oszd meg ezt a bejegyzést, ha szerinted ebben az esetben egy bocsánatkérés is kevés: Fábián Anitának a gyerekkori herélés felvetéséért egyszer s mindenkorra kell elhagynia a pályáját, ahol eddig sikeres szerepmodell lehetett, és ahol eddig azt hazudták, hogy színészként az értelmiség kasztjához tartozhat! Meg sem kísérlem meggyőzni Fábián Anitát, mennyire emberalatti, amit képvisel, azonban száműzésének a nyilvánosságból üzenete lenne mindenki számára, aki ott szerepet vállal, méghozzá nagyon fontos üzenete: nem szólítunk fel senkit komplett csoportok kiiktatására! Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/44094/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?