Fábián Anita rendőrséghez fordul, mert szerinte levelemmel erőszakot követtem el rajta!

Tibi atya

Cikkem miatt, amiben kiveséztem, mennyire gonosz dolog, hogy Fábián Anita a komplett férfi nemet Kókusz nevű kecskéjéhez hasonlítja, a színésznőnél elgurult a gyógyszer. Miután nyilvánosságra hoztam véleményemet megátalkodott férfigyűlöletéről, mely a gyerekeket sem kímélné, privátban is írtam neki:

"Kedves Anita!

Tegnap napvilágot látott egy súlyosan gyűlöletkeltő videó az idővonaladon. Nem érzed úgy, hogy bocsánatot kell kérned, és örökre távoznod a nyilvánosságból? Kérlek válaszolj, mert válasz hiányában kénytelenek leszünk megkérdezni a munkaadóidat, mi a véleményük a gyerekekkel szemben elkövetett tömeges erőszakról, amit te akkor javasoltál, amikor azt mondtad, minden bakot ivaréréréskor ivartalanítanál. Előre is köszönöm a válaszod!"

A színésznő bocsánatkérés és eltakarodás helyett a megbánás legcsekélyebb jele nélkül az alábbi választ írta Facebookján:

"#metoo #szexualisbunozes #sarosdililla #elfogadasbazdmegakirevonatkozik
Sosem mondtam de meg csak nem is gondoltam olyat,hogy minden ferfit ivartalanitani akarok...de foleg a 10 -14 eves korosztalyt!!!!:-))))Termeszetesen a most aktualis tema a szexualis bunozes volt ironiam temaja.Ez a T atya nevu seggfej irt ram,hogy ha nem valaszolok akkor igy megy igy fogja kiforgatni a mondandom.Nem valaszoltam.A levelet pedig atadtam a rendorsegnek.Hala az egnek komolyan fog az uggyel foglalkozni a rendorseg.Hogy fer meg egyesekben ennyi gyulolkodes anelkul,hogy valoban tajekozodnanak??Az sem erdekelte oket,hogy ezt gyerekek is olvassak...csak,hogy miert torlom ki.?Mert ez is az eroszak egy formaja!!!!Nem beszeltem kellő tisztelettel a heréről es ezert dogoljek is meg???mi van???Tisztelet a kiveteleknek!!Holgyeim es Uraim a humoromat es a velemenyemet vallalom !Maradok tisztelettel azok fele akiktol ez viszont elvarhato!!!"

Fábián Anita skizoid gondolatsalátáiból nem kisilabizálható, hogy az erőszak egy formáját megkeresésemre érti, vagy a saját korábbi, tébolyult kijelentéseire. Mivel ennek okán a rendőrséghez fordult, kénytelen vagyok az előbbit feltételezni. Csak hogy tiszta legyen! Fábián Anita hazudik! Soha nem mondtam, hogy Fábián Anita dögöljön meg. Azt mondtam, hogy a nyilvánosságból el kell takarodnia arra a pszichiátriára, ahová való. De miért is mondok ilyen súlyos dolgokat? Az alábbi videó, amiért a színésznő még nem kért bocsánatot, itt tekinthető meg újra (mindenkit kérek, hogy nézze meg, mert ez sajnos nagyon fontos mérföldköve a feminista férfigyűlöletnek):

Anita!

A gonoszságoddal és a kőkori ostobaságoddal már tényleg csak a gyávaságod versenghet. Azt a kijelentést, hogy Te ivaréréskor gyerekeket herélnél, te ironikusnak nevezed? Ez irónia, bazmeg? Hogy van pofád így kihátrálni a kijelentéseid mögül? Nem szégyelled magad?

Marton László minden valószínűség szerint egy mocskos kujonként viselkedett az elmúlt két évtizedben, de még bizonyítékok hiányában is gerincesebb volt, mint Fábián Anita: ő nem próbált azzal mosakodni, hogy pöcsvillantása a hátsó ülésen csak irónia volt. Anita, növessz már egy kurva gerincoszlopot ahhoz a bocsánatkéréshez, és távozz már elegánsan!

Az, hogy a megveszekedett férfigyűlöletedet csatolod a szexuális zaklatás mellé, még az áldozatoknak is árt, Anita. Az a balliberális média ugyanis, amelyik egy kurva szót sem szólt a te gyűlöletbeszédedre, az elmúlt napokban és hetekben habozás nélkül mészárolt le mindenkit, aki csak nem 100%-ig értett egyet a fősodorban azzal, hogy bizonyíték nélkül is ennyire meg lehet-e hurcolni Marton Lászlót. A te ivartalanítási endlösungod mégis oké. Érted, mit csinálsz ezzel? Kétlem, ezért elmagyarázom: mától aki kiáll a nyilvánosság elé a valódi traumájával, az kénytelen lesz ezt úgy tenni, hogy ezt az ügyet te sikeresen csatoltad a férfigyűlölet mellé szívecskékkel és lájkokkal a Facebook-oldaladon. Szerinted egy áldozatnak megkönnyíti az előlépést az, hogy a közvélemény egy része, hála neked, olyan férfigyűlölethez köti ezt, amivel az áldozatok nagy része nem akar azonosulni? Anita! Ennél nagyobb szívességet ugyan ki tehetne az elkövetőknek?

Ha Fábián Anita a rendőrséghez fordult a levelemmel, az azt jelenti, hogy hivatalból is nyomozniuk kell ellenem. Csak azért, mert egy ostoba picsa is szeretne áldozatként mártíromkodni és kamuáldozatként trollkodni pár lájkért, a rendőrség kapacitását is elvonja attól, hogy akár egy valódi ügyet tárjanak fel. Teszi ezt úgy, hogy a balliberális médiában még mindig egy kurva sort nem írtak erről, leszámítva a 24.hu-t, aki ugyan írt, de egyáltalán nem fűzött hozzá kommentárt. Mi történne ma egy férfival ennek az egy százalékáért?

Tehetetlenül várom, hogy meginduljon ellenem az a nyomozás, amivel ma Magyarországon ennyire tét nélkül lehet bárkit megszégyeníteni: a nyomozás, amiben én vagyok a feltételezett elkövető. A kafkai őrület kanyarba sem ér ehhez képest. Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/44237/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?