Gyerekdarabban is szerepel Fábián Anita, aki egyébként gyerekeket herélne

Tibi atya

A Madách Színház társulatának állandó tagja az a Fábián Anita, aki az alábbi videóban fejtette ki, hogyan kéne megelőzni a zaklatásokat. Beszédében a férfiakat Kókusz nevű bakkecskéjéhez hasonlítja, akiről elpanaszolja, hogy ivarérése után egy „büdös, bunkó, paraszt pasi” lett belőle. Megoldásként az ivartalanítást javallja, hiszen ezek után állítása szerint Kókusz is „udvarias lett a lányokkal” (jelentsen ez bármit is egy kecske esetében). A megátalkodott gonoszságát csakis kőkori primitívségével alulmúló Fábián Anita bocsánatkérés nélkül törölte videóját, azonban hogy lássuk, a tömegre vetült harmadik hullámos feminizmusban nem egyszerű belemagyarázás meglelni a féktelen férfigyűlöletet, íme, a törölt videó (nyomorúságos öt perce lesz ez az életeteknek, de fontos, hogy végig megnézzétek, mert nem szeretném, ha az lenne a visszhang, hogy én magyarázom félre): 

(A videót nem én töltöttem fel, és a leírásban található erőszakos felhívást is elítélem. Nem szeretném, ha bármilyen erőszak érné Fábián Anitát, vagy akárkit, csak mert olyan ostoba, mint Fábián Anita, csak azt szeretném, ha a "burkolt véleménye" után eltakarodna a örökre a közéletből arra a pszichiátriára, ahová való.)

Kritikus olvasómban persze felmerülhet, ha már egyszer törölte, miért kell újra elővenni? A kérdés jogos: Fábián Anitát sem előemberi vérszomja, sem a koponyájában kongó ostobasága, sem a színészi pályája önmagában (már amennyiben valakit színészi pályára sorol egy szerep a „Jóban-Rosszban” című médiaszennyezésben) nem teszi elégségessé, hogy szavakat fecséreljünk rá. A kijelentését követő jelenség miatt lett mégis fontos.

Mi történt, miután Fábián Anita kifejtette, hogy minden „bakot” (férfit) ivaréréskor (vagyis 10-14 éves kor között, a pubertáskorban) kéne kiherélni? Nagy büdös semmi. A komplett mainstream médiában nem volt hírértéke, hogy egy színész fiúgyermekeket csonkítana. Egyedül a 24.hu hozta le, de ők sem fejeztek ki semmilyen ellenérzést.

Mi történne ma egy férfival, ha hasonló kijelentéseket tenne?

A galaxis határán túl is vérdíjat tűzne a fejére a balliberális véleménykonvent. Mint ahogy tették azokkal, akik nem értettek egyet 100%-ig azzal, hogy Marton Lászlót bizonyíték hiányában hurcolták meg. Csak hogy tisztázzuk, nem Marton Lászlót védem, mert minden jel arra utal, hogy egy büdös kujon volt, aki azzal akart puncihoz jutni, hogy ő valaki! Ez undorító. Én tényleg nem a személyét védem. Az alapvető jogait védem. Az ártatlansága elbitorolt vélelmét, ami akkor is jár neki, ha később bebizonyosodik, hogy bűnös.
 Előállt egy nő és minden bizonyíték nélkül megvádolta egy évtizedekkel ezelőtti zaklatással. Majd utána jött még isten tudja hány, akik már a nevüket sem vállalták, nem is volt hírértékük, csupán annak, hogy vádolják. Marton Lászlónak tárgyalás nélküli médiastatárium vetett véget. Mikor Hont András (akit szintén kurvára nem kedvelek) felszólalt ez ellen a gyakorlat ellen, Marton mellé állították. A befülledt posztkomcsi hangulatot évtizedekig árasztó Verebes (akit még annyira sem) csak annyit mondott eleinte, hogy ő neki erről fogalma sem volt, és Martont úriembernek ismerte. Ezzel meg is váltotta jegyét a kivégzésre ítéltek közé (igaz, később azt is mondta, hogy vannak színésznők, akiknek meg lehet fogni a fenekét, és vannak, akiknek nem, szóval azért Verebesért nem fogok sokat zokogni). Ez, kedves férfi olvasóm, veled is bármikor megtörténhet, és ez kedves női olvasóm, a barátoddal is megtörténhet, ha van két féltékeny exe, akik azt akarják, hogy megtörténjen. Ugyan ki merne megvédeni ekkora médiaterror ellenében?

Ezzel párhuzamosan Fábián Anita nyíltan kamasz gyerekek megcsonkításáért kampányol, és egy szót nem szól ellene senki! Fábián Anita épp az erőszaktevőknek tesz szívességet, hogy ilyen alávaló módon tapasztja a saját férfigyűlöletét azokhoz, akik valódi traumán estek át, és Fábián Anita ezzel azoknak a valódi áldozatoknak árt, akiknek nehezebb kiállni, ha ez egyben azt is jelenti, hogy a közvéleményben Fábián Anita férfigyűlöletével kell egy oldalra sorolni. Ekkora szívességet erőszaktevőknek eddig kevesen tettek! A balliberális fősodor ezért pedig egy kurva bocsánatkérést sem vár el! Miért tennék? Most nő volt erőszakos férfiakkal szemben, ez pedig aligha fér bele az annyit mantrázott narratívába.

Fábián Anita bocsánatkérés és a nyilvánosságból való eltakarodás helyett most is Szirtes Tamás színházában, a Madách Színházban adhat elő a „Macskák” című darab színésznőjeként. Gondolom, Szirtes Tamást a legkevésbé sem zavarja a színésznőnek az a pszichopátiás vágya, amivel a közönsége feléről szaggatná le külső nemi szerveit. Hiszen miért is lenne ez probléma, ha egyszer tisztán énekeli együtt ugyanezzel a gyermekközönséggel a betétdal refrénjét?

Frissítés: Mérő Vera blogja, a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene elítélte Fábián Anita vérszomjas férfigyűlöletét.

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/44228/pics/lead_800x600.png
Humbák Hírügynökség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?