Így lehetsz Te is Tibi atya szerkesztője!

Tibi atya

Nem, nem! A jó hírem, hogy ez most kivételesen nem clickbait. A rossz (dehogy rossz), hogy nem a mémgyártásban kérem a segítségedet, hiszen az már évek óta közösségi alapon működik az oldalon. Akkor szól neked ez a felhívás, ha első sorban azokért a tartalmakért látogatod az oldalt, amik a blogomon jelennek meg. Ha érzed magadban az írói vénát, van véleményed, és hajlandó vagy azt közérthetően és érvekkel kifejezni, akkor nálam a helyed! Nálam a helyed továbbá, ha:

  • Eleged van belőle, hogy a jobboldal képmutató sznobizmusát Kovács Ákos hazudja, míg a baloldal kulturális felsőbbrendűségét Alföldi Róbert!
  • Egyaránt van eleged a kormány goebbelsi retorikájából, és a kulturális baloldal kirekesztő, saját felsőbbrendűségén alapuló véleményterrorjából!
  • Szeretnél ügyek mentén politikával foglalkozni, és nem politika mentén ügyekkel!
  • Szívesen írsz pszichológiai témákról: függőségekről, szorongásról, depresszióról, bántalmazásról, akár még párkapcsolati nehézségekről is anélkül, hogy nyakon öntenéd a női magazinok pasztellszínű mázával, és meghintenéd csillámporos nemszőrzettel!
  • Lehányod a bokád Szabó Péter élethazugságaitól, és a 10 módszertől, amit minden sikeres ember követ!
  • Nem értesz egyet azzal, hogy a bulvár egyre nagyobb teret hódít, és Palvin Barbi nemzetközi spermaszürete lassan, de biztosan polgárjogot nyer a hírközlésben!
  • Hiszel abban, hogy a tudomány mérvadó, és Norbi konteóit a genderszélsőségek mellé hajítanád a szemetsvödörbe!
  • A safe spaced határai a bőröd hámrétegein kívül húzódnak, és az egyetlen, ami sérti, az a politikai korrektség!

Három követelménynek kell megfelelned: közérdekű információt kell tudnod közölni szórakoztatóan, pontosan és olyan közérthetően, hogy azoknak is egyértelmű legyen, akiknek egyetlen szellemi táplálékuk az Index 2015-ös felfedezettje, Pumped Gabó. Ha szeretnél velem együtt küzdeni egy tisztább közbeszédért, a következőt kell elküldened az info@humbakmuvek.hu-ra „Dicsértessék!” tárgymegjelöléssel:

  • név, rövid szakmai életrajz és pár sor magadról, illetve arról, hogy miért szeretnél nálunk blogolni – nem szempont a nemed, a korod, a származásod, a vallási hovatartozásod vagy a szexuális irányultságod
  • egy tetszőleges témában, tetszőleges terjedelemmel, de a fenti szempontoknak megfelelő írás csatolva a bemutatkozáshoz

A senki földjére invitállak, a legnagyobb magyarországi trollsereg kereszttüzébe, hogy együtt vegyük fel a szavak fegyverét azok ellen, akik azt már rég letették a bulvár, a politikai szekértáborok törésvonalai, a hatalom úrhatnámsága, a kulturális kirekesztés, a konteók és a motivációs hazugságok előtt! Nem lesz könnyű, de ahogy a spanyol magaskultúra egyik klasszikusa mondaná: „ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni”. Napjainkban, mikor minden oldal szennyeskupacában nyakig gázolunk, akkor pedig nagyon is meg kell! Kérlek, oszd meg ezt a cikket, hogy minél többen jelentkezzenek szerkesztőségembe! Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/44561/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?