A JÓ RETRO BULI RECEPTJE

Tibi atya

Ne álltasd magad, egy hét múlva megint itt leszel!

Kattints az eseményhez!

Sokan azt mondják, a nosztalgia hitvány dagonya a múltban. Igazuk van. A kilencvenes éveknél mélyebbre soha nem süllyedt a tömegkultúra a történelem folyamán, beleértve azt is, amikor még rituális állatáldozatokat mutattak be, ha egy kis napsütésre vágytak. Ebbe a romlásba invitállak minden csütörtökön!


22:00 – Kezdés: Spice Girls, Backstreet Boys, Coco Jumbo, Héjmakaréna, Jöttegyfelhő!

22:30 – Ekkor fogsz először eltűnődni, hogy még nem késő hazamenni.

22:35 – Maradsz. Nem azért szőrtelenítettél és vágtad magad csinosba, hogy ne valagrészegen menj haza kevesebb pénzzel és még kevesebb méltósággal. Holnap utálod magad, ma meg ma van!

22:40 – 23:20 – Megpecsételed a döntést néhány piával. A piához kísérő is kell: még egy kis pia.

23:30 – Mire visszagravitálunk abba tehermentesített elmeállapotba, ahol a DALLAS főcimdalára veretjük, és gajdoljuk, hogy „tőőőőőő-tö-tőőőőő-tö-tőőő-tötö-tőőttö-tőőő-tőő-tőő-tödödőőőő”, már sejteni fogod, hogy szégyenkezned kéne, mire eljutunk a Micimackóból kevert herbálmixekhez, tudni is. Mégsem fogsz… Imádni fogod!

00:30 – Fröccsel hadonászva könyörögsz a DJ-nek, hogy tegye be a Júlia nem akar a földön járnit.

00:31 – Baszik betenni. Helyette felüvölt a Szállj el kismadár. Vele üvöltesz.

00:40 – Lecsúszik még néhány pia. Nem tudod, hogyan, nem te rendelted, valahogy a kezedbe teleportált, átverekedte magát az összezárt szádon, aztán átcsusszant a fogaid közt és a gyomrodban keresett menedéket. Ehhez most tényleg közöd nem volt.

01:00 – Belassul a zene. KFT, Balatoni nyár. Odatáncol hozzád. Lecsekkolod a telefonod: hajnali egy. A jók ilyenkor már párba álltak vagy elhúztak haza, ahogy neked kellett volna a herbálmixek előtt. Ahhoz képest nem is rossz! Densz!

02:00 – A következő egy óra a dzsintonik íz jegyében telik. Nem tudod, hogy a saját nyelveden érzed-e többször vagy az övén. Taxit hívtok.

10:00 – Felébredsz. Bár otthon lennél! Majd’ belefulladsz a saját szájszagodba, és ki vagy száradva, mint a dédi vaginája. Melletted fekszik. Megnézed.
*Baaaazzzmeg, mekkora retek! Baaaaazmeeg, mekkora retek vagyok! Bazmeg, bazmeg, bazmeg!*

10:05 – Fohászkodsz a tegnapi részeg énhez, és reméled, hogy skippeltétek a bemutatkozást. Lófaszt! Ott virít a pofája az ismerősjelölése mellett. A szégyen, amit tegnap kellett volna érezned a herbálmixek után, megérkezik. Kamatostul, Késedelmi díjjal.

11:00 – Otthon. Magzatpóz. Szomorú zene. Lana del Rey. Öngyűlölet. Google keresés. Külföldi karrier. Új élet. Soha többet. Soha ebben a kurva életben.


És most görgess a szöveg tetejére!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/44741/pics/15105789423223336_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?