Puzsér Róbert elfogadta a meghívásomat!

Tibi atya

Régóta érett ez, de nemrégiben úgy hozta a sors, hogy egy közös ismerősünkön keresztül ministránsom találkozott Puzsér Róberttel. Néhány fröccs után úgy döntöttek, hogy bár nem értenek egyet mindenben, vannak bizonyos alapvetések, amikben sziklaszilárdan igen. Ministránsom írása.

(kép: http://mindset.co.hu)

A szólás– és véleménynyilvánítás szabadsága, a jogállami keretek sérthetetlensége, az ártatlanság vélelme, megbízható hírközlés, ami mentes a bulvártól, értelmiség, akiknek nem derogál leereszkedni olyan suttyók szintjére, mint mi, hiszen a társadalom is itt létezik, ügyek, és nem pártállás szerint alkotott politikai preferencia. Olyan értékek ezek, amikből ha egy is sérül, komoly válságot szenved az a polgári bázis, ami nélkül a demokrácia nem terjed tovább, mint a papír széle, amire az alkotmányát írták.

Lehet vitatkozni, hogy Magyarországon ezeket vajon módszeresen lerombolták-e, vagy soha nem is léteztek, de tény, hogy most sehol nincsenek. Bármelyik táborhoz sorolunk, csak addig vagyunk biztonságban, amíg a fontosabb kérdésekben maradéktalanul egyetértünk, mert az árulók kevesebbet érnek a semminél: előbb csinálják ki, mint az ellenséget. A kormány perverz hatalmi mámorában a jogrendszert formálja és értelmezi önnön torz képe szerint, hogy ellehetetleníthessen bárkit. Legyen szó ellenzéki pártról, ami a párt hatalmi pozícióját, vagy piaci szereplőről, aki a segge lyukából nyaktól lefelé kilógó klientúra érdekeit veszélyezteti, nekik egyre megy. Az oktatás lerohasztásával párhuzamosan a kereskedelmi média és a bulvár virágkorát éli a hatalomtechnikai eszköztárban, aminek az eredménye megtekinthető bármelyik oldal bármelyik kommentszekciójában.

 Eközben a balliberális média ínségesebb napjain egy másik hatalmi teret ural: a közösségi médiát. Azok a cégek és közszereplők, akik a versenyszférában működnek, nem rettegnek jobban egy NAV-ellenőrzéstől, mint a közösségi fatwától, amit az ellenzéki konvent időről időre kimond rájuk: elég egy becsekkolás rosszkor, rossz helyen, elég egy részegen kötekedő, szerencsétlenül pofánbaszott újságíróról megírni, hogy részeg volt és kötekedett, elég egy vélemény, ami nem vág egybe a liberális forradalmi tanács ítéletével, és a taknyodon rángatnak végig a nyilvánosságban.

Puzsér Róbert ivócimborámmal úgy döntöttünk, hogy a közös beszélgetésre azért van szükség, mert nem elég az elveinket egyszerűen képviselnünk, össze is kell fognunk! Az a közös tapasztalatunk, hogy jóval többen osztják a véleményünket, mint ahányan a nyilvánosságban ki is mernek állni érte, csak megalapozottan félnek a kétoldali kulturális kirekesztéstől. Örömhírrel szolgálhatunk: mivel minket már minden létező tábor kirekesztett, hozzánk lehet csatlakozni!

Első beszélgetésünk során olyan közszereplőket veszünk célba, akiket a baloldali és liberális média egy-egy ügy messiásaként hordoz a pajzsán, szerintünk azonban inkább csak mérgezőek, mert valójában nem annyira képviselik ezeket az ügyeket, mint amennyire eladástechnikai eszköznek és szelfbranding-lehetőségnek tekintik. Jelenlegi munkájuknál nagyobb szolgálatot aligha tehetnének a NER-nek. Ha kíváncsi vagy, kik lehetnek azok, tarts velünk!

A beszélgetés időpontja szerda 19:00, helyszíne a Király utcai Humbák Klub pincéje (az eseményhez kattints ide). A belépés díjtalan, de érdemes időben érkezni, mert a helyek száma korlátozott. Előre figyelmeztetünk mindenkit, hogy az előadás nem lesz politikailag korrekt, nem tartjuk tiszteletben senki széfszpészét, és a minden valószínűség szerint elhangzó verbális bántalmazásunk sem ismeri el az áldozati szerepben kuporgó passzív-agressziót! Várunk szeretettel mindenkit, akinek ez nem okoz feldolgozhatatlan traumát!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/45714/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?