Állami támogatást a Telejósdának is!

Tibi atya

A Hit Gyülekezete 750 millió forintnyi állami támogatással lett gazdagabb – közölte a gyülekezet az MTI-vel. A Szent Pál Akadémia 364 159 800 forint támogatást kapott a Hit Park területén létesítendő könyvtár létrehozására, míg a Hit Gyülekezete 394 030 200 forintot kap a Hit Park területén létesítendő rendezvényközpont létrehozására.

750 millió forint. Mindössze ennyivel szeretné kiszúrni a kormány a szemét annak a Hit Gyülekezetének, ami immáron lassan négy évtizede hirdeti nekünk a krisztusi fundamentumokat. Szaros 750 millió forint. Nem szégyelli magát a kormány, amiért ennyi - alamizsnának is kevés - pénzzel sértegeti azt a felekezetet, aminek a Vidám vasárnap c. műsort köszönhetjük? Hát már semmit nem ér azoknak az apostoloknak a hite, akik olyan „angyali” nyelveken szólnak, amiket csak a hit erejével lehet megérteni, ép ésszel nem?

(Németh Sándor így tölti a Szentlelket azokba, akik hajlandóak befogadni Istent)

Remélem, hogy a pirongatóan kis összeg, amivel Németh Sándor ezúttal kénytelen beérni komoly állami támogatás helyett, nem azért ilyen szerény, mert egészségügyre, oktatásra vagy a kisebbségek felzárkóztatására kell elbaszni az adófizetők pénzét. Épeszű (és hitű) ember nem gondolhatja, hogy a Hit Gyülekezete holmi orvosok, tanárok és nincstelen cigányok mögé álljon a sorba! Ha a sötétségben elsőként vezetik az embereket Isten fénye felé, ragyogjék hát csillagjuk akkor is a legfényesebben, amikor a jutalmakat osztják!

Felháborítónak tartom továbbá, hogy az AsztroTV, a Telejósda és Szabó Péter még mindig komolyabb állami támogatások nélkül kell, hogy tengessék mindennapjaikat! Hát ezt érdemlik azok, akik nap, mint nap tiszta hittel és odaadó munkával közvetítik nekünk az evangéliumot? Mi lehet fontosabb, mint a mennyek országát megteremteni a Földön? A kurva lélegeztetőgépek, mi? Nem csoda, hogy itt tart az ország... Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/46449/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?