Fürödjünk egy jót Havas Henrik vérében!

Tibi atya

A napokban nagy port kavart a baloldali médiában, hogy Havas Henrik ahelyett, hogy tisztázta volna az őt ért vádakat Kálmán Olga műsorában, igazi pökhendi suttyóként mucikázta a műsorvezetőnőt, majd arcpirítóan megvádolta azzal a hazugsággal, hogy Kálmán számonkérte telefonon, amiért nem zaklatta őt is fiatalon, amikor szép volt és vonzó.

(kínos élmény lesz végignézni)

Miután napvilágott látott, hogy Baukó Éva nemrég még azért hisztizett a bulvármédiában, mert őt senki nem zaklatta és így rivaldafénybe sem kerülhetett, nem is kérdés, hogy hazugság-e, mikor Havas Henriket megvádolta. Mikor az ATV hitgyülis mágnása, Németh Sándor egy hétre rá 750 millió forintnyi állami támogatást kapott, nem is kérdés, hogy a Havasért járó harminc ezüst ütötte-e a markát. Mikor a színrelépés napra pontosan annak a könyvbemutatónak az előestéjén történt, amikor Havas Henrik Vona Gábort kente volna fel a baloldali bulvár kánonjába, nem is kérdés, hogy politikai gyilkosság történt, és a #metoo már pontosan annyit ér, mint ott, ahol kirobbant: csodafegyver, amivel anélkül lehet politikai célok szerint áthágni a jogállami normákat, hogy azt a szellemükben fogant törvényekkel tennénk.

Baukó Éva azzal keresi a kenyerét, hogy vagy a valósághoz minimális felületen sem tapadó valóságshowkban, vagy a bulvárban ölti magára az öntudatos, magát skybarokban meghívató, és penthouse-okban megdugató cafka szerepét. Egy kicsit diszkrétebb és igényesebb prosti valószínűleg belepirulna abba, ahogy Évának a ribancság már nem csak hivatás, de életszemlélet is: saját bevallása szerint sosem fizet semmiért, amikor bulizik, mert „a szép lányok sohasem fizetnek a kokainért”.

(A videót Puzsér Róbert állította össze)

Leszögezem, nekem a világon semmi problémám nincs azzal, ha egy nő alteste nagyobb forgalmat bonyolít le egy évben, mint a lepukkant, de újszerű hármas metró, és azzal sincs, ha közben ezért cserébe faszokról szippant kokaint, majd lenyalja róluk a maradékot. Azzal viszont van, amikor a basznivaló seggét és cicijét (és egyéb értékek híján ezen kívül tényleg csak a hajlandóságát arra, amire ezt a kettőt használja) jól fizető állás és médianyilvánosság ellentételezi. Amikor valakinek a képernyőn is egy olyan ócska, ostoba, proli kurva szerepe jut, mint Baukó Évának, akkor az a véleményem, hogy a kereskedelmi tévézés visszaél egy ösztönlény szellemi és lelki kiszolgáltatottságával, hogy az őt néző tömegekből gyárthassa le az utána következő klónszériát, a hitványságról készített másolatok még hitványabb másolatait. Egy egész társadalmi rétegnek és egy egész generációnak magyarázzák el Éván keresztül, milyeneknek kell lenniük a producerek szemében egyébként semmit sem érő kisvárosi picsáknak, ha médiakarriert akarnak befutni. Nézzenek ki jól, vállaljanak be mindent a nézettségért, beleértve önmaguk feltétlen megszégyenítését, kovácsoljanak öntudatot az öntudatlanságból, majd mondjanak le a nevükről, és tegyék identitásukká a brandet, ami ezt tetette velük: ez a tökéletes VV Évák receptje.

Mikor azt gondolnánk, ennél lejjebb nincs, Habony Árpád éppen akkor bizonyítja be, a pszichopátia tökéletességéhez soha fel nem érő kisérdemű téved, nagyon is van.
Baukó Éva egzotikus, kacér fürtjeit ezért egy röpke adás erejéig búskomor, földre meredő egyenesre vasalták, a kivágott ribiszerkót felváltotta a konzervatívan szabott elegancia, a karibi madamok szégyentelen, utcára kiáltó káromkodása pedig egy tisztalelkű, de megbecstelenített lány másfélperces műsorblokkra fazonírozott hüppögésébe fulladt, akinek a vidéki álmai összetörtek a nagyváros kulisszái mögött.
Ennek minden szava szemenszedett hazugság, ami csak azt mutatja meg, hogy Habony sztájlisztjei bármelyik lotyót szeplőtlenre sminkelik, ha a valóságot kell elferdíteniük öt percre a kamera előtt gazdájuk szájíze szerint.

Baukó Éva álmait nem a Havas-féle nárcisztikus médiagecik tették tönkre, éppen ellenkezőleg: ők segítettek megvalósítani. Hogy erre egy valóságshow-hős magától talán rá sem jön, azt megértem, de fel nem foghatom a baloldali média képmutatását: nahát, Havas Henrik az ilyeneket kihasználja? Ez a Henrik tényleg ilyen aljasságra vetemedik?

Elég lett volna minimális kritikát gyakorolni Havas Henrikkel szemben, azonban ilyesmire egyetlen mainstream baloldali médium sem vetemedett az elmúlt három évtizedben, és most is csak hazug, képmutató módon képesek rá. Havas lemucikázza Kálmán Olgát? Arcátlanul beszólogat? És mindezt betudni a női nemmel szemben tanúsított tiszteletlenségnek?

Havas Henrik soha nem kifejezetten a nőkkel volt tiszteletlen, hanem az égvilágon mindenkivel, aki nem Havas Henrik. Nem az volt a védjegye a baloldali médiában harminc kibaszott éven át, hogy bárkit is interjúztatott, ugyanezzel a „mucikám” stílusú lesajnáló undorral és a szájából flegmán kilógó szemüveggel jelezte a világnak, hogy beszélgetőpartnere csak arra méltó (rosszabb esetben pedig arra sem), hogy minden, a stúdióban kifújt lélegzetével az ő tanárúrságának legyen egy mellőzött biokelléke? Nem ez a Havas Henrik véletlenül az is, akinek az volt a mellékállása, hogy kurvákat szállított a bulváron keresztül a nyilvánosságnak? Tényleg Kálmán Olga lenne az első ember, akivel Henrik úgy beszél, mint a kapcájával? Nézzük meg ezt a videót 12:50-től!

Persze nem ez az egyetlen eset, mert ha Havas nem értett egyet Pap-Réka Kingával, volt már végső érve az is, hogy találjon valakit, aki jól megdugja. Ez pedig híven tükrözi, milyen az a Havas Henrik, akivel a rendszerváltás óta semmi baja nem volt a balliberális médiának, még akkor sem, amikor egy melegeket megalázó módon, akaratuk ellenére nyilvánosságra hozó listát hitelesített nyilvánosan. A baloldal letette a fegyvert Habony előtt: ahelyett, hogy szembe nézne a múltjával, és belátná, hogy most is Havas Henrik bulvárörökén lépked, amikor néhány celeb bemondás alapú botránykeltése miatt ledarálják őt, úgy vérezteti ki Havast, mintha nem ők asszisztáltak volna Havas képernyőn végzett gusztustalankodásához eddig is.

Szintén ugyanez a média volt az, aki feltalálta a tömegpusztító fegyvert, hashtaget tett elé, majd a tömegre bízta: mutassatok rá valakire, és kipróbáljuk, működik-e!

Most Habony kezébe került, aki VV Éváéba adta, hogy bevégezze azt a munkát, ami után egy kurva szava nem lehet a védelmében semmilyen baloldali médiumnak, mert tudják ők is, Havast nem Habonynak kellett volna eltakarítania a médiából, hanem nekik, és nem most, hanem már évekkel ezelőtt. Nem azért, mert Havas bunkó volt Kálmán Olgával, vagy mert ajánlatott tett bárkinek is: azért, mert Havas nem csak a baloldali értékeket, de az alapvető emberiességet is képes volt feláldozni valahányszor ezzel médiában figyelmet kapott. Nem egy céges bulin, titokban, hogy csak az áldozat hallja, hanem a képernyőn, hogy mindenki áldozat legyen!

Értjük miért omlott össze Henrik Kálmán Olga stúdiójában? Értjük, hogy miután dugába dőlt az egyetlen számára elfogadható bulvárérv, miszerint gyerekek halnak meg a világban, és ezért nem kéne foglalkozni az ő ügyével (pfujj, Henrik), mi játszódott benne? Hogy miért kell dafke mucikáznia meg parasztkodnia akkor is, amikor épp valami hasonlóért kell felelnie? Mert ő még akkor is úgy érezte, hogy megteheti, ez neki jár! Még a Kálmán Olga vezette nürnbergi törvényszék sem volt elegendő, hogy ő egyáltalán csak cáfolni próbálja a vádat! Havas Henrik számára nem létezik más, mint Havas Henrik, és Havas Henrikként prosztóskodva hajlandó veszni, de magyarázkodni a havashenrikség - a világát szervező egyetlen rendezőelv - miatt egy percig sem! Ilyen ez a nárcisztikus személyiségzavar.

Ebben a pillanatban az Indexnek szabadna legutolsóként megülnie Havas nyilvános torát! Sokkal inkább ezt kéne mondaniuk:

Köszönjük, Henrik, hogy téged ütnek és nem minket, mert mi sem voltunk kevésbé hitványak soha egy percig sem, csak időben tanultuk meg leplezni, ahogy bejöttek az új trendek! Köszönjük, hogy a lincseléseddel képmutathatunk, és úgy tehetünk, mintha az Index kiadója, a blog.hu alig fél évtizede nem üzemeltette volna az excsajok.blog.hu nevű oldalt, ahová bárki tehetett fel meztelen képet a volt csajáról, persze névvel, arccal és elérhetőséggel! Köszönjük, hogy elviszed a balhét helyettünk is, Henrik, mert amikor egyik-másik sértett feljelentést tett, de a blog a követők kárörömére megosztotta azt is, tovább szégyenítve a már így is porig alázott csajokat, nekünk abból is reklámbevételeink voltak, és azóta sem kértünk ezért bocsánatot! Köszönjük, Henrik, hogy amikor a puruttya.blog.hu alázott minden mennyiségben, akár szadisztikusan is nőket és férfiakat, amiatt nekünk sosem kellett elszámolnunk! Köszönjük, Henrik, hogy egy korszak suttyóságából, amihez hallgatólagosan és tevőlegesen is hozzájárultunk, most a te véreddel mosakodhatunk ki!

Ezek a szavak azonban sohasem fognak elhangzani, mert nemcsak a #metoo ellentmondásait vetítenék vissza azokra, akik azt Magyarországra importálták, de olyan fordulópont elé is állítaná őket, amit szégyellnek: szembe kéne nézniük azzal, hogy az a harminc évvel ezelőtti világ, amit ők most elévülés nélkül kérnek számon 2018-ban, éppen annyira az ő mocskos munkájuk eredménye is, és ez már harminc évvel ezelőtt sem volt másképp.

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/46709/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?