Alig van 2018, de már itt is az év legostobább trendje

Tibi atya

2018-at írunk. Az ember, mint faj, fejlettebb, mint valaha. Robot-tengeralattjárókkal kutatjuk az óceán felszíne alatti vulkánokat, tervezzük az űrutazást a Marsra, és képesek vagyunk ritka betegségeket is megfékezni a tudomány segítségével. Azonban szerencsére itt az internet, ami egyensúlyban tartja világunkat. A magamutogató, a nézettségért, lájkokért -és így egy csipetnyi figyelemért- bármit megtevő emberek ugyanis kitalálták az idei év legbalfaszabb dolgát, a Tide pod challenge-t. (Rengeteg videó fellelhető erről a debil kihívásról, de inkább nem linkelem őket, nehogy valaki kedvet kapjon hozzá.)

A mosókapszulákat sok kisgyermek téveszti össze cukorkával

A kihívás maga rém egyszerű, ahogy az is, aki megcsinálja. Be kell tenned egy mosókapszulát a szádba, szétharapni, és persze az egészet videóra venni. Mielőtt eszedbe jutna kipróbálni, ne tedd. Magát a mosókapszulát gyakran keverik össze a kisgyerekek édességgel, így évente mérgezések tucatjai történnek emiatt. El is mondják minden reklámban, hogy "kisgyerekek elől elzárva tartandó." A biztonság kedvéért természetesen a mosószer doboza is nehezen nyitható ki, a kapszula felülete pedig kesernyés anyaggal van bevonva -mint a gyógyszerek esetében- hogy elvegye a kis lurkók kedvét a megkóstolásától. Tehát állíthatjuk, hogy a gyártócégek mindenre fel voltak készülve, kivéve természetesen a 21. század feltűnési viszketegségben szenvedő, szenzációhajhász, unatkozó tinédzsereire.

Vajon egy 0-tól a csávóig, akinek nem volt pénze az állatkerti belépőre, ezért kívülről a tigrisek kifutóján át próbált meg bemászni terjedő skálán mennyire kell ostobának lenned ahhoz, hogy szétrágj egy vegyszerekkel teli zacskót?

Régebben megáldott minket az internet a gallon challenge-dzsel, a cinnamon challenge-dzsel, és most itt van ez. Kíváncsian várom, mi lesz a következő? Járó láncfűrészről kell nutellát nyalogatni? Kenyérpirítóval kell fürödni? Jön a ki tudja tovább bent tartani a kezét a gofrisütőben challenge?

Szégyen, hogy az unalom, és idegenektől érkező pár üres lájk mit képes kihozni néhány emberből. Azt pedig gondolom mondanom se kell, hogy a cikkben említett dolgokat NE próbáld ki. Dicsértessék!

Humbákfölde fesztivál - a 2018-as nyár legnagyobb megborulása

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/47359/pics/lead_800x600.png
Humbák Hírügynökség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?