Így basz át a Facebook, mint szart a palánkon!

Tibi atya

Fontos, olvasd el ezt a pár sort, és oszd is meg, kérlek!

A facebook korlátlan hatalmú ura úgy döntött, hogy kinyírja a nyilvánosságot, és a különböző portálok helyett, akiket Te követtél be önkéntesen, régi ismerőseid teljesen érdektelen utazási képeivel gyötör, akikre kibaszottul nem voltál kíváncsi, mert egy kurva szót nem beszéltél velük az elmúlt öt évben. Mert majd ő eldönti, mit láthatsz és mit nem! Cukorberg állítása szerint erre azért van szükség, mert így javulnak az emberi kapcsolatok. Valójában ez hazugság, az, aki az emberi kapcsolatait a facebookon tartja fenn, jegyet vált a depresszió, az alvászavarok, a figyelemzavar és egy sor egyéb mentális zavar felé – ezt számos tanulmány igazolja. Cukkerborg valódi célja, hogy megsarcolja a világot, és a portálok minél több olyan fizetett hirdetést adjanak fel, mint ez is.

A jó hír, hogy Te is tehetsz ez ellen. Nincs más dolgod, mint megosztani ezt a bejegyzést, majd párat kattintani, és beállítani a hírfolyamod tartalmi sorrendjét. Az alábbi képek segítségedre lesznek ebben!

Köszönöm, hogy egy megosztással is támogatod az oldalamat, hogy a társadalomkritika is kaphasson legalább akkora nyilvánosságot, mint a sok, agymosott, politikailag elfogult baromság, a semmitmondó motivációs idézetek, vagy az exeid segge a tengerpartól! Ne hagyd, hogy mások határozzák meg, mit láthatsz, és mit nem! Köszönöm, hogy megosztod ezt a cikket!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/48409/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?