A Pride nem engedi felszólalni Kiss Noémit

Tibi atya

Kiss Noémit kérte fel a Pride annak a beszédnek a megtartására, amit a korábbi években Székely Kriszta, Kiss Tibor Noé és Alföldi Róbert tartottak meg. Az LMBTQ-közösség sorsát szívén viselő írónő azonban mégsem tarthatja meg beszédét, ugyanis a Pride szervezők szerint több transznemű jelezte, Kiss írásai sértők az LMBTQ-közösség tagjaira nézve.

Kiss Noémi az alábbiakat tette közzé (a teljes posztot itt találod, zseniális, szánj rá egy percet):

Nem mehetek el szó nélkül a gyerekek "használata", instrumentalizálása mellett. Néhány napja egy fb. gender-fórumon hangot adtam annak, hogy szerintem a transzipar (ahogy a szexipar is) használja a gyerekek testét, ahogy a szexipar a prostituáltakat. Mindig bírálni fogom azokat a rendezvényeket, ahol magzatokat védenek hamis kutatási eredményekkel, vagy kisgyerekeket szexualizálnak, nemi identitásukat felnőttek saját céljaikra használják és magyarázzák a "szabadság progresszív levegőjével". Legyen ez egy LMBTQ, vagy egy Amnesty, vagy a "keresztény" lombikellenes hangadók által szervezett fórum. (…), sokkal jobb lenne, ha a rendezők helyet adnának a vitának, a másik gondolatának, és nem erőltetnék rá agendájukat az egész egyenjogúsági mozgalomra, mely attól még éppúgy lehet a feminizmus, a gyerekjogok vagy a melegjogok elismertetésért folyó harc, hogy kimondjuk, bizonyos iparnak (szexipar és transzipar támogatása) nem lehet a PRIDE jövőbeli kiemelt célja. Ha a PRIDE mostantól kiközösít, akkor a kibeszéletlen dolgok a diskurzusrendőrség felügyelete alá kerülnek

Felfordul a gyomrom a pedofil reklámoktól, de még jobban attól, ahogy a komplett liberális világsajtó a gatyájába élvez tőlük: milyen bátor és tabudöntögető lépés ez a progresszió felé!
A szexipar gyerektestek felé nyitását egyáltalán nem tartom bátor lépésnek, azonban Kiss Noémi és Karafiáth Orsolya felszólalását ez ellen annál inkább. Nem mindennapi, hogy valaki liberálisként is ki mer kandikálni abból a genderfasizmusból, ami megvonja a felszólalás jogát azoktól, akik a politikai propagandájával nem értenek egyet száz százalékig.

A posztmodern szélsőbaloldali radikalizmus ölt testet abban, ahogy a Pride privilegizálja magának a véleményalkotás jogát az LMBTQ-közösség kérdéseit illetően, keményebben üldözve a témában minden érdemi diskurzust, mint maga a kormány. Tavaly még elég volt, ha Te is támogattad a melegek (és a többi szexuális kisebbség) jogait a házasságkötéshez nemi korlátok nélkül, idén már azt teszik kötelezővé, hogy mindennel, de tényleg mindennel egyetérts, amit a Pride gendernagyvezérei előírnak.

Tavaly én is kiálltam a Pride mellett, mert a rendezvény alapvető céljaival egyetértettem, és mert azt gondolom, hogy semmilyen törvénynek nem lenne szabad korlátoznia a szerelmet, és bizonyos intézményekből – mint a házasságkötés – kizárnia embereket, akik más normatívák szerint lesznek szerelmesek, mint a heteroszexuális többségi társadalom. Egyre aggályosabbnak tartom azonban, hogy a másságukat kifejezők egyetlen nagy, nyilvános fóruma a Pride. Egy olyan szervezet, ami következetesen darálja le, vagy nem engedi érvényesülni azokat, akik bizonyos kérdéseket felvetnek (pl.: korrekt-e egy tízéves gyereket hormonkezeléseknek alávetni, és kihívó tekintettel, női ruhákban pózoltatni kamerák előtt), és mindeközben azt kommunikálja, hogy ő a teljes LMBTQ-közösséget képviseli, valójában nem képviseli a teljes közösséget.

A Szabadság diktátorai

Mit tegyenek azok a konzervatív melegek, akik egyáltalán nem értenek egyet azzal az önkifejezéssel, amit a Pride rájuk erőltet? Melegként szabad kritizálni a Pride-ot? És heteroszexuálisként úgy, hogy egyébként melegházasság-párti vagyok? Mert ha nem, ha a melegséget és a többi szexuális kisebbséget kizárólag a Pride narratívájában lehet megközelíteni és képviselni, akkor a Pride éppen ugyanúgy nyomja el és gyűri maga alá őket, mint az általa kétbitesnek tartott homofóbok: abból indul ki ugyanis, hogy beszélhetünk egységes, monolit melegtársadalomról, ahol attól, hogy mindenki meleg (vagy más), mindenki hasonló nézetekkel is rendelkezik. Pedig egy lófaszt! Egész biztos vagyok benne, hogy rengeteg melegnek fordul ki a bele ettől a gusztustalan, pedofil travi propagandától (bár lefogadom, hogy ettől a transzszexuálisok többségének is).
A Pride tehát azt mondja, nem képviselünk téged csak azért, mert meleg, vagy más vagy, csak akkor képviselünk, ha meleg, vagy más vagy, és egyetértesz a politikai propagandánkkal. Van ennél gusztustalanabb? Tényleg korrekt egy egész LMBTQ-társadalom csuklóját csavargatni azzal, hogy vagy egyetértenek A Pride forradalmi bizottságával, vagy nem hallathatják a hangukat? Azért támogatták évekig a (nem is mindig veszélytelen és támadásoktól mentes) Pride-ot a jelenlétükkel és a kiállásukkal, hogy a Pride olyan erős branddé nője ki magát, ami nélkül a másságot már értelmezni sem lehet, és ami az LMBTQ-közösség kizárólagos véleményvezérévé kiáltja ki magát? Nem kibaszott zsarnoki dolog így kihasználni valakiknek az elnyomását? Most akkor liberális melegként lehet önkifejezni, a kevésbé radikálisan liberális buzik meg nem tehetik a lábukat sem a színpadra a jövőben?

A transzszexuális közösség tagjai jelezték, hogy számukra Kiss Noémi mondatai sértőek

Jelzem a transzszexuális közösség tagjainak, hogy ha a valóságot megfelelően akarjuk feltérképezni, szükség van arra is, hogy néha bizonyos diskurzusokon keresztül egymásnak ütközzünk. Azért van rá szükség, mert a valóságról mindannyian a szubjektív érzékleteinken keresztül értesülünk, és ahhoz, hogy arról valamifajta általánosan elfogadható, de legalább mindenki számára érthető, közös pontra jussunk, ezeket a különböző nézeteket kell kereszteznünk. Megnyugtatom Önöket, nem csak a transzszexuálisok szembesülnek nap, mint nap olyan dolgokkal, amik az identitásukba gázolnak, hanem azok is, akik a többségi normatívák szerint határozzák meg az identitásukat. Ha egy férfi 5 centivel alacsonyabb az átlagosnál, vagy egy nő 10 kilóval nehezebb, ugyanúgy éri olyan megkülönböztetés, amit hátrányból kell ledolgoznia. Nem fogadja el annyi nő a közeledését, nem bókolnak neki a férfiak, nem őket hívják vissza a második megbeszélésre egy álláslehetőségnél. Ezek is súlyos traumák.

Az Önök mindennapi traumáinak egy része annak az elfogadásnak a hiányából fakad, ami kéz a kézben jár a diskurzus hiányával. Kiss Noémi álláspontja a következő: semmilyen szexus kifejezésére ne lehessen gyerekeket felhasználni, pláne ne politikai propagandacélokkal. Amennyiben ezt önök a Pride-zászlaja alatt úgy értékelik, mint a biztonságos terükbe gázolást, jelezném, hogy a társadalom nagy része, élükön velem, szarik az önök biztonságos terére, és nem ismeri el a politikailag korrekt létjogosultságát sem.

Önök felnőtt emberek! Mindannyiunk személyiségét érik kritikák valamilyen formában, szinte minden nap, és potenciális traumaforrások ezreivel kell szembe néznünk nekünk, heteroszexuálisoknak is! Nem vagyok elég jó férfi annak a nőnek a szemében, aki az én szememben elég jó nő. A kollégám jobban teljesített, mint én, ezért nem én kaptam előléptetést, hanem ő, ráadásul egy faszkalap is. Az orvos úgy bánt velem, mint a hentes egy darab hússal, és miközben a seggemben volt könyékig, úgy beszélt rólam, mintha ott sem lennék. Mennyi, mennyi trauma, amivel ha szembesülünk, kénytelenek vagyunk átértékelni magunkat, mert sérül az önmagunkról alkotott képünk. Mindamellett, hogy ezek tényleg rosszak, azt gondolom, hogy a felelős felnőttségünk abban nyilvánul meg, hogy ezektől a traumáktól nem elmenekülünk, hanem szembe nézünk és megküzdünk velük, feldolgozzuk őket, és nem bújunk örökké az ágyunk alá, vagy a biztonságos terünkbe, mert a világ történései sem ott zajlanak.

Két és fél éves kor felett egy gyerek már képes csoportszerepek felvételére, mert az anális szakasz beköszöntésével (ez az a fejlődési periódus, amikor megtanuljuk, hogy ne szarjuk össze magunkat) az ösztönénen felülkerekedik a felettes én. Ez azt jelenti, hogy a beszarásból fakadó azonnali öröm és megkönnyebbülés helyét átveszi a felelősségtudat, mégpedig a csoportban betöltött szerepünkből fakadóan. Éppen ezért, már az ilyen korú gyerekek is csoportban képesek tevékenykedni. Megszűnik bennük az a totális egocentrizmus, ami ezt kétéves korukig gátolja.

Az önök társadalmi neme, a gender is egy csoportszerep. Húzhatnak maguk körül biztonsági teret, de ha ezt felnőttként teszik, azt úgy hívják, regresszió: ha ezt a megküzdési stratégiát választják, Önök egy kétéves szintjére regresszálnak, és garantálhatom Önöknek, hogy azoknak a felnőtteknek, akik egy kétéves korai nárcizmusával tekintenek magukra a közösségben – biztonságos térben, mindent kizárva, minden közösségi felelősségtől mentesen – az életük pokoli kínokkal lesz teli. Ezt nem kívánom Önöknek! Fogadják el, hogy a csoportszerepek nem egyéni döntések, hanem csoporton belüli tranzakciók eredményei, és ha ezt megtették, vállalják a felelősséget a közösségükért, akár a semmit sem érő széfszpészük árán is!

Ön transzgender-identitású? Önnek kell most a leghangosabban kiállni azok ellen, akik Önt pedofilokkal akarják összemosni, hogy lájkokat generáljanak! „Én transzszexuális vagyok, de magam törném le a kezét annak a mocskos pedofil tranyónak, akinek eszébe jut, hogy egy gyermekkel a serdülő kora és a szexuális érettsége előtt szexuális töltetű reklámot készítsenek! Mert ez nem más, mint a legközönségesebb pedofília! Az a Pride se képviseljen engem, ami elhallgattatja azokat, akik kritizálják ezt a gyakorlatot!” – ezt kéne kórusban skandálniuk!

Törjenek ki a biztonságos terükből, és józan eszük teljében csatlakozzanak a többségi társadalomhoz! Nem állítom, hogy traumáktól mentes lesz, mert az evolúció során még soha semmi nem volt az, de ne féljenek, vannak Kiss Noémihoz hasonló emberek még bőven, akik szeretnék Önöket egyenrangú felnőttekként üdvözölni a társadalomban. Ehhez azonban az is kell, hogy tényleg viselkedjenek felnőttként, és ne engedjék se azt, hogy holmi Pride szervezők gyerekként kezeljék Önöket, akiknek csak a biztonságos tér való, se azt, hogy a Kiss Noémikat egyszerűen elkussoltassák!

Álljanak ki velünk a Pride zsarnoksága ellen, és emeljék fel a hangjukat Kiss Noémi kritikához való joga mellett! Kiáltsák Önök a leghangosabban, hogy a pedofília nem oké, gyerekekhez nem nyúlunk, és ennek legfőképpen a Pride-on szeretnénk hangot adni! Mert ha ezt Önök közül egyetlen ember sem teszi, Kiss Noémi bele is gebedhet az Önökért vívott harcba, sosem fogja Önöket egyenrangúként elfogadni a társadalom. És ennek függvényében igazuk lesz. Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/48980/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?