NYERJ 1000 LITER BORT A HAVEROKKAL!

Tibi atya

Igen, jól olvastad, 1000 litert!

Az az egyetem vagy főiskola, ahonnan a legtöbben képviseltetik magukat a 2018-as Humbákfölde Fesztiválon, 1000 liter bort kap ajándékba a helyszínen!

Mi a teendőd?

  • Keresd meg az egyetemi promotereket, és vásárolj a kizárólag náluk kapható akciós bérletekből. Ha nincs még promoter az egyetemeden, akkor írj az info@humbakmuvek.hu-ra, és legyél Te az egyetemi promoter! 
  • Ha online szeretnél jegyet vásárolni, itt teheted meg! Ebben az esetben a "megjegyzés" rovatba írd be, hogy melyik egyetem csapatát szeretnéd bővíteni!
  • Ha a krimóimban szeretnél jegyet venni, egy kancsó fröccsöt kapsz mellé ajándékba!

A nyertes csapat tagjaként a helyszínen külön karszalagot vehetsz majd át, ami után már tényleg csak annyi dolgod lesz, hogy jól érezd magad!

Akciós árú fesztiválbérletet személyesen is tudsz vásárolni Tibi atya kocsmáiban, ráadásul minden bérlet mellé adunk egy ajándék kancsó fröccsöt, hogy még jobban megérje!
Humbák Művek - Budapest VII, Erzsébet körút 12.
Humbák Klub - Budapest VII, Király utca 43.
(Érdemes időben megvásárolni a krimókban, vagy a hivatalos promótereknél a bérletet, mert limitált számú kedvezményes jegyünk van a fesztiválra)

A 2018-as Humbákfölde Fesztivált Tiszafüreden a tóparton rendezzük nektek június 21 és 23-a között. Készülünk számtalan nappali programmal, este pedig koncertekkel és hajnalig tartó mulatozással várunk titeket. Az egyetemi csapatoknak és nézőiknek pedig visszahozzuk a gólyatáborok hangulatát ügyességi/logikai/ivós és sorversenyekkel. Ha szeretsz bulizni, pörögni és jóarc emberekkel megismerkedni, akkor itt a helyed!

Még több információt találsz a www.humbakfolde.hu oldalon, a Fesztivál facebook oldalán, és a hivatalos facebook eseménynél!

Gyere a barátaiddal, nagy lesz! Jó megborulást, dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/49358/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?