Csíra Trollfocit most (már tényleg) elverjük fifában!

Tibi atya

Sajnos a várakozásokkal ellentétben (végül egyik ministránsom az E-Sport összecsapás előtti két percben látott először kontrollert) a Trollfocis srácok úgy kifújták a ministránsaim orrát, hogy a Zewa-gyár komplett másfél éves termelése ment rá a dologra.

A meccs mindenképpen barátságos hangulatban telt, de ez most nem hiszem, hogy így lesz, ha megint kikapnak. Nem szeretnék senkit kiátkozni megint hátulról becsúszásért, de a ministránsaimnak nyernie kell! Gyere el, és szurkolj nekik a Humbák Művekben március 16-án pénteken 18 órától!

Csíra Trollfocit most (már tényleg) elverjük fifában!

Csíra Trollfocit most (már tényleg) elverjük fifában!

Óriási e-sport összecsapást komponálunk a Humbák Művekben: megmutatjuk a Trollfoci csapatának, hogy az e-térben ők csak ministránsok lehetnek és csak tisztelhetnek minket. Mert mi nemcsak a kocsmában, de a konzolnál is jobbak vagyunk náluk.

Amit mindenképpen tudnod kell, még mielőtt elkezdesz inni a sikerünk feletti örömödben. A régió és a világ legjobb esportolói mérkőznek meg Budapesten, a BOK Csarnokban március 23-25. között. V4 Future Sports Festival címmel rendezik meg Magyarország első, világszínvonalú nemzetközi tornáját az e-sport területén, amelyre a V4 országok (Magyarország, Lengyelország, Csehország és Szlovákia) játékosai nevezhetnek.

A szervezők arra is gondoltak, hogy a győzteseknek legyen miből fröccsöt venniük, mert az összdíjazás sem akármi, egy millió eurót szórnak szét. Abból kijön néhány tálca fröccs!

Szerencsére nem autós játékban kell versenyezünk – döntöttünk, iszunk és nem vezetünk – hanem fociban, csakúgy mint a régió legjobb FIFA játékosainak a tornán, ráadásul a V4 két legjobbja a 100.000 eurós összdíjazás mellett egyből kvalifikálja magát a FIFA világbajnokság 64 legjobb játékosa közé.

A hangulat is remek lesz, hiszen sztárcsapatok mellett a sportág legjobb kommentátorai is Budapestre jönnek majd, hogy megnézzék ki a legjobb a V4-es országok között.  A világszínvonalú esport összecsapások mellett egyéb programokkal is várják az érdeklődőket. A rendezvény kulináris szekciója az utcai gasztronómia és a régióban reneszánszát élő streetfood kultúra találkozási pontjává válhat. A helyszínre látogatók kipróbálhatják a Teqballt, méghozzá egy korábbi magyar válogatott játékos ellen, de a három nap alatt számos különböző sportprogram is várja az érdeklődőket. Regisztrálni még lehet a helyszínen a rendezvény napjain, nem érdemes kihagyni.

De mindenekelőtt március 16-án, 18 órakor, a Humbák Művekben leverjük a Trollfocit, mint vak a poharat!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/49918/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?