Gábornak és Emőkének!

Tibi atya

Ne azért menj el szavazni, mert ez állampolgári kötelességed! Ne azért, mert az őseid a vérüket adták érte, és mert ez úgy a polgári, mint a nemzeti identitásod alapja! És pláne ne azért, mert bármit is gondolsz a világról!

Azért szavazzál, mert Gábor és Emőke elmennek szavazni, ők pedig nálad is ostobábbak és romlottabbak: konteokban hisznek és óvodásokat dobálnak szarral. Mert nem a kleptomán, arany vécékefés politikusok miatt tart itt az ország, hanem az ilyen Gáborok és Emőkék miatt. Lehet, hogy Gábor és Emőke éppen a Te szomszédodban laknak?

A szavazás mellett számos közérthető érv van, a Comedy Centralnak mégis a leghitványabbhoz kellett nyúlnia. Az új ellenség Gábor és Emőke, az untermensch, aki bárki lehet, aki nem te vagy. Mert te, übermensch, még soha nem tolakodtál a buszon, mindig minden információnak utánanézel az interneten, és ha nem is értesz egyet valakivel, annak szigorúan tudományos alapja van, de ettől függetlenül azért szeretsz mindenkit teljes szívedből, kiváltképp Teréz anyát. Ellentétben ezekkel az emberi korcsokkal, akikkel egyetlen, ismétlem, egyetlen tulajdonságotok közös, és nem az, hogy mindketten emberek vagytok, hanem hogy szégyenszemre nekik is van szavazati joguk. Ez az alacsonyabb rendű szellemi kaszt ugyanannyit ér, mint Te, ezért pedig egyetlen módon vehetsz elégtételt: szavazással.

Szerintem kurvára nem mindegy, mivel mozgósítunk a szavazásra, de aki szerint igen, és mindenről a gáborok meg az emőkék tehetnek, az egy kurva szót se szóljon a kormány migránsozós, nemzethalállal riogató mozgósítására. Habony Árpád legalább vette a fáradságot, hogy az ellenségképet valódi fenyegetésről mintázza és aztán arról hazudozzon, ne a felettem lakóról.

Csak hogy tisztázzuk, ez a reklám ennek a gegesített, gyermekbarát változata:

Ez a videó, akár a reklám is, szórakoztató, talán még röhögünk is rajta, de tartalmatlan és hazug: azt üzeni, hogy akik nem úgy szavaznak és gondolkodnak, mint te, azok ilyen szubhumán lények. Esküszöm, ha az ellenzék a szavazók mocskolása helyett nem képesek érdemi kritikát megfogalmazni, és még egy ilyen, egymás ellen hergelő videót meglátok a hírfolyamomban, két akkora szarvas ikszet baszok a Fidesz mellé április nyolcadikán, hogy Semjén Zsolt lövöldözni kezd majd rájuk.

Ha Te elhiszed, hogy csak azért kell szavazni menned, mert Gábor és Emőke, az ország ellenségei is elmennek szavazni, akkor üdv a huszonkettes csapdájában: te magad vagy Gábor és Emőke, és ez a reklám nem csak neked, de rólad is szól.

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/50223/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?