Kifújtuk a Trollfocisok orrát

Tibi atya

Ahogy megígértük: kifújtuk a csíra Trollfocisok orrát! Küzdelmes, de kellemes edzőmeccs hangulatban nyertünk Krisztián és Dani segítségével, a két meccs alatt 5:1 arányban. Sajnos azonban a múltkori zicceres odavágón a ministránsom gyakorlatilag beállította a végeredményt, amikor 6:1 lett a Trollfocis srácoknak. Szerencsére ő most nem játszott, de még így is a focis mémoldal brigádja kerekedett felül 7:6-os összesített eredménnyel. Azzal az eggyel tudunk büszkélkedni, hogy megmondtuk előre, hogy a Humbák Művekben elverjük őket, mint jégeső a tavaszi vetést. Pedig az ellenfél celebeket vonultatott fel, de bebizonyosodott, hogy Németh András csak akkor tudja értelmezni a kontrollert, ha azt alaposan megcukrozzák, esetleg lekvárral kenik meg és fánk formája van. Szép munka, férfias küzdelem volta!

No ilyen probléma biztosan nem lesz a V4 Future Sport Festiválon, amelynek Budapest ad otthont ezen a hétvégén, hiszen erre a rendezvényre a legjobb cseh, lengyel, magyar és szlovák esport versenyzők érkeznek, akiknek a játékát öröm lesz nézni a BOK Csarnokban.

Ezen a versenyen a nem lesz kicsi a tét, hiszen ennek a világszínvonalú tornának az összdíjazása egy millió euró, ami azért testvérek között is egészen szép summa.

A V4 Future Sport Festivalnak ugyanakkor nemcsak fröccsre költhető jutalma lesz, hanem a presztízsetéke is óriási, mert a FIFA játékosok legjobbja ott lehet a szakág világbajnokságán induló 64 játékos között is, vagyis bekerül a legszűkebb elitbe.

Amit még fontos tudni: az esport nemcsak a résztvevők, hanem a nézők számára is szórakoztató lesz, hiszen a kivetítők mellett a világ legjobb szakági riporterei is helyet foglalnak, akik még élvezetesebbé teszik majd a meccseket, a játékokat. Mondjuk a buli sem lesz kicsi, hiszen sztár DJ-k gondoskodnak majd arról, hogy mindenki jól érezze magát. A BOK Csarnok mellett az utcán is zajlik majd az élet, hiszen a gasztronómia kedvelőit komoly streetfood kínálat várja majd.

Sportolni pedig nemcsak a kontrollerekkel a kézben lehet majd, hanem élőben is. Mindenki kipróbálhatja majd a Teqballt, ami egy magyar találmány, az asztalitenisz és a lábtenisz kombinációja. Ehhez komoly, válogatottat is megjárt ellenfelek is rendelkezésre állnak majd, a legjobbak ellen tesztelhető a tudás, de a fesztivál ideje alatt emellett több sportélménnyel is gazdagodhatnak a kilátogatók.

Szóval nem csak "e" sport lesz, de kétségtelen, hogy az esport lesz a főszerepben.

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/50237/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?