Egy egyszerű lány kalandjai Tinderen

Tibi atya

Anna egyszerűen megunta, hogy bárhova is meg a barátnőivel, mindenhol ugyanazok a faszfejek nyomulnak rá. Megunta a snassz "mit iszol?" kérdést, megunta a "hú de szép vagy, jössz táncolni?" kérdést, és megunta az "én soha nem csinálok ilyet tömegközlekedésen, de megadod a számod?" kérdést is. Annának a fasza kilett. Egy ideje már csak melegbárokba jártak a barátnőivel, legalább addig se zaklatják őket a magukat kurva szellemesnek gondoló, de amúgy csak amerikai filmekben sikeres módszerekkel csajozó bájgúnárok. Anna hallott már a Tinder nevű társkereső appról, gondolta ő is kipróbálja, elvégre nem lehet sokkal rosszabb, mint a való élet. Anna akkor még nem tudta, hogy tévedett.

Anna összeállította a kis profilját. Megpróbált konszolidált képeket feltenni magáról, holott amúgy sem az a csöcskirakós, retkes tükörben vakuval fotózkodós ribizli. Tudta, hogy bármiféle, ilyenre hajazó képekkel csupán a sekélyes szexkapcsolatot kereső srácok fogják betalálni. Anna kurva nagyot tévedett.

Anna beállította a keresési preferenciákat: az életkort +/- 3 évre, a keresési távolságot pedig 15 kilométerre. ( T= r²*π képlettel számolva megkaphatjuk, hogy ez egy 706 négyzetkilométeres terület, ami Budapest átlagos népsűrűségével [ 3350,42 fő/km²] számolva kurva sok embert jelent - a szerk.)

Anna szépen elkezdte nézegetni a srácok profiljait. Tényleg rászánta az időt. Ez egy napszemüveges pózolós hülyegyerek. Ez egy BMW-vel pózolós hülyegyerek. Egy gyúrós hülyegyerek. Egy horgász hülyegyerek. Anna rájött, hogy ilyen kinézeti alapon fölösleges döntenie.

Anna elkezdett mindenkit jobbra húzni. Ekkor még nem tudta, hogy minden egyes srác pontosan ugyanezt csinálja. Match match után, mint valami világbajnokság csoportköreiben a köztévén. Anna rég érzett ilyen önbizalmat. Hiszen ha mindenkivel párba áll, az egy dolgot jelent: Anna minden csávónak kell. Anna kurva nagyot tévedett.

Anna abban a szerencsés helyzetben van, hogy a személyi száma kettessel kezdődik, a lába között pedig punci van. Nem neki kell a beszélgetést kezdeményeznie... de nem tudta, milyen kárhozatra ítéltetett. Sorra kopogtattak be egy a csávók. De mit kopogtattak...égtek a vonalak, mint a teleshopos műsor utolsó öt percében, mikor Horst Fuchs nagylelkűen felajánlja, hogy egy hordozható mobil krematóriumot is adnak ajándékba a késkészlet mellé, ami ráadásul elfér az ajtó holtterében is.

Anna szépen sorban megnyitotta az üzeneteket.
-szia mizu?
-szia szex?
-szex?
-

Az ötödikig jutott, mikor a fasza újra kilett. Anna azt hitte, hogy itt majd minden más lesz. Igazából azzal nem számolt, hogy Tinderen még azok a faszfejek is betalálják, akik a buliban oda sem mernek hozzá menni. Anna levonta a konklúziót.

Letörölte az appot a picsába, és elment inkább a barátnőivel a Humbákba kocsmázni. Három fröccs után kurvára nem érdekelte őket semmi, ha pedig valami srác gálánsan meghívta őket piára, elfogadták, aztán szóltak neki, hogy séta légzés, haver.
Itt a vége, fuss el véle. Aki nem hiszi, az így járt.

A történetben a szereplők neveit megváltoztattuk!
És továbbra is: tisztelet a kivételnek.
Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/51436/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?