Oravecz Nóra nem jön a fesztiválomra!

Tibi atya

Telefonon kerestem fel az egykor szebb napokat megélt "énmarketing"-tanácsadót. Noha Oravecz Nóra régi fénye már sehol sincs mióta a kapcsolatrendszerén keresztül kihisztizte, hogy levegyék a könyvemet a polcokról, és cserébe feltöröltem vele a magyar internet padlóját, néhány tucat követőjének továbbra is szellemi táplálékot biztosít. Szerettük volna meghívni a június 21-23 között megrendezett fesztiválomra egy beszélgetésre, ahol a régi sérelmeket rendezhettük volna, illetve kifaggathattuk volna, hogy mi a véleménye azokról, akik szakértelem és hiteles háttér nélkül adnak másoknak életmódtanácsokat.

Nóra felháborodását jelezte, és akkor sem enyhült meg, mikor mondtam neki, hogy Puzsér Róbert is ott lesz. Be kell vallanom, ezt nem is értem: ha már Puzsér Róbert társaságában sem hajlandó beszélni velem, akkor ugyan kit találhatnék, aki megfelel? NE TEDD EZT, NÓRA! BÜNTESS VALAMI MÁSSAL, CSAK NE EZZEL!

Miután nyomatékosan megkért, hogy soha többé ne keressem, majd rám baszarintotta a a telefont, a névjegyemet azért otthagytam az asztalán:

Remélem túléljük a veszteséget, és sikerül kibuliznunk magunkat! Álljon itt a legszomorúbb felkérés, amit valaha írtam: vegyetek jegyet a www.humbakfolde.hu oldalon a világ legoravecznóramentesebb fesztiváljára :'( Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/52373/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?