8 KÉP, AMIN PINTÉR TIBOR NEM KOKAINOZIK!!!!!

Tibi atya

A napokban ugrott fel a ripost.hu nevű szennyportál cikke, miszerint Pintér Tibor beperel, amiért összefüggésbe hoztam a szteroidokkal, a kokainnal és ostoba, wannabe-celeb tinilányok módszeres megfarkalásával. Szeretném, ha az ország operett-csődöre nem csak a kulisszák mögötti szippantásaival égne be a köztudatba, ezért összegyűjtöttem nyolc olyan képet az internetről, amelyiken Pintér Tenya nem kokainozik.

Az alábbi két képen Pintér Tibor Karafiáth Orsolya művésznő (?!) kedvéért előbújik egy tortából, hogy kínosan kis közönsége előtt telefonjáról olvasva előadjon valamit - mindent ő sem tudhat fejből. A nyakkendőre szerintem semmilyen magyarázat nincs, de ami tény, az tény: Pintér Tibor ezen a képen éppen nem kokainozik.

A képen a 44 éves Tenya épp azt magyarázza az nlcafe.hu-nak, hogy a barátnője sokat hiányzott miatta az iskolából, és szeretné, ha inkább az érettségire koncentrálna. A kokain ezen a képen sem szerepel együtt Pintér Tiborral, a csillogó szemek és az obligát, szájszáraz kérődzés valószínűleg a lámpaláznak tudható be.

Az alábbi fotón Pintér Tibor egy lovasrohamot megelőzően próbálja értesíteni a királyt, hogy jobb lenne azt a másik oldalról venni, mert onnan előnyösebb. Miközben az alattvalóknak mutatja a helyes irányt, nem érti, hogy ha a királyt hívta, miért az ő mobilja rezeg. A háttérben tüsténkedő szolga nem meri megmondani neki, hogy valójában ő a király, noha Pintér Tibor minden saját rendezésének ez a legfontosabb, és leggyakrabban tisztázott szabálya. A képen egy porszem kokain nem sok, annyi sincs.

Ez a kép méltán került be az összeállításba: Pintér Tibor hiába is próbálna wakeboardozás közben kokainozni, a menetszél és az arcába fröcsögő víz valószínűleg teljesen tönkretenné az értékes port, fel sem tudná szívni rendesen.

A következő kép csupán egy aljas módon elhelyezett hirdetés a fesztiválomról, Humbákföldéről. Először is, ha már pereskednem kell, szeretném, ha valami hasznom is lenne Pintér Tiborból, másodszor, előbb adtam a címet, mint ahogy elkezdtem írni ezt a bejegyzést, nyolc, a címnek megfelelő képet találni pedig nagyobb kihívás, mint gondoltam. A képen amellett, hogy Pintér Tibor történetesen nem kokainozik, a fesztiválomon fellépő előadók láthatók. Kattints a képre és gyere, mert olyan történelmi veretést csapunk, hogy szótárban ez lesz a kép a szócikk mellett!
(Elismerem, ez most geci volt tőlem, de maradj velem, folytatódik a Tenya-sorozat!)

Ha Pintér Tiborról készülnének kosaras kártyák, az alábbi kép többet érne, mint egy dedikált, hologramos Michael Jordan. Kifejezéstelen bocitekintet, vállon átbaszott gyúróslánc és hetykén oldalra csapott cerka. Kokaint látsz a képen? Na ugye!

Szerkesztőségi viták kereszttüzébe került a következő kép, mikor felmerült, hogy bekerüljön-e a nyolc közé, amin Pintér Tibor nem kokainozik. Az egyik álláspont szerint nem kell olyan szigorúnak lennünk, elég ha a képen éppen nem kokainozik, a másik szerint az is kokainozásnak számít, ha a kép elkészülte előtti negyed órában történhetett a szippantás. Erős ellenérv az utóbbival szemben, hogy akkor a többinek sem szabadna szerepelnie az összeállításban, ezért itt hagyjuk, ezúttal döntsenek a bejegyzés alatti kommentek, helyesen-e.

Végére hagytam a személyes kedvencemet, mint egy finom falatot, amit az ember a tányér szélén őrizget. Ez a kép akkor készült, mikor Tenya a következőt nyilatkozta saját magáról: "Lehetnék én akármennyire kigyúrt, ha belül nem lennék szép, a lelkemben nem lakna művészet, muzsika és tartalom, akkor ez a test üres porcelánbaba lenne”. Hogy művészet, muzsika és tartalom alatt mit ért, az sem titok: saját főszereplésével (ki máséval) Zámbó Jimmy életéről szeretne operettet csinálni (erről azóta van pár szörnyen kínos felvétel, amit most nem linkelek) és fekete Pákót szeretné felültetni egy Zebra hátára, hogy afrikai népdalokat énekelhessen. Akiben ennyi gyönyörű muzsika él, az maga is csak gyönyörű lehet! A kokaint ne is keresd ezen a képen, sose volt!

Ha Tenya ügyvédje lennék, ezeket a képeket magammal hoznám a tárgyalásra, mert mindegyik bizonyíték külön is, hát még együtt! Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/52675/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?