Leállhatnánk már ezzel a kibaszott szurikátázással!

Tibi atya

Nem akartam hozzászólni a témához, mert akik olvastak tőlem az életben három sornál többet, pontosan tudják, mi a véleményem azokról, akik állatvédelemmel címkézik fel az embergyűlöletet. Azért írok mégis, mert egy idióta szekta eseményt hozott létre , ahol gyertyagyújtás mellett végső búcsút vehetnek imádott szurikátájuktól. Noha picit túlzásnak érzem, mindenkinek alapvető joga ezt úgy feldolgozni, ahogy jónak látja, ha egy rágcsáló miatt gyertyát gyújt, akkor úgy. Csakhogy szekta az eseményben kifejtette annak valódi célját is.

"Egy várandós szurikátának ártatlanul kellett meghalnia, csak mert egy kisfiú nem tartotta be a szabályokat és az őt megharapó kisállatot a földhöz vágta. Azóta semmilyen büntetést nem kapott, pedig sokan úgy gondoljuk, a fiú megtorlást érdemel. Vele is ugyanezt kéne tenni, az elemi igazság jegyében. Akkor egy kicsit helyreállna a világ rendje.
Tiszteletteljes gesztus lenne, ha Zara és mangusztacsemetéi emlékére eljönnénk a Hősök terére egy-egy gyertyával, mécsessel, hogy méltó búcsút vegyünk tőlük."

– számol be a bestiális sorokról a HVG

Nem fogok bekezdéseket áldozni arra, hogy azokat, akik egy állat halálát használják a saját állati ösztöneik gyerekeken való kiélésére, győzködjem arról, hogy ez miért rossz. Az ilyenek maguk is állatok, ezért további érvelésnek helye nincs. Nagyon károsnak tartom azonban, hogy a gyáva csőcselék bármikor megkötések nélkül élheti ki a lincshajlamait akár még gyerekeken is, és még csak vállalnia sem kell a gonoszságáért a felelősséget. Ministránsom szavait közvetítem azok felé, akik részt vesznek ezen a szörnyű eseményen:

„Kedves potenciális gyermekgyilkosok!

Ha kimentek oda, lelketek rajta, azonban felejtsétek el, hogy megengedjük nektek, hogy a szemet szemért elv alá is lezüllesszétek azokat a normákat, amiknek köszönhetően a nyugati zsidó-keresztény kultúra élhető világot varázsolt körénk! Én is ki fogok menni a nyavalyás, megemlékezésnek csúfolt gyűlöletgyülekezetbe, és semmi mást nem viszek magammal, csak egy kamerát. Ha kimész oda, vedd tudomásul, hogy arccal, és ha megtalálunk Facebookon, névvel is szerepelni fogsz abban a „Potenciális Gyermekgyilkosok” c. videóban, amit az eseményről készítek, és amit promózni fogok utána az oldalon. Undorodom az összes alávaló féregtől, aki visszaigazolta az eseményeteket, és ha ti a szólásszabadságotokat gyerekek kivégzésének a propagálására szeretnétek használni, akkor én az enyémet arra fogom, hogy mindenki megismerhesse azok nevét és arcát, akik gyerekeket szeretnének kivégezni rágcsálók ellenében!"

Nem találom az eseményt Facebookon, de ha nem tűnik el nagyon gyorsan, arra kérlek Titeket, hogy keressétek meg, és linkeljétek be ide a kommentkhez! Egy következő posztban nyilvánosságra hozzuk azok nevét és arcát, akik szervezték, mert egy társadalom terápiájának a nulladik lépése, hogy a legsötétebb démonokat a felszínre hozzuk, és nevükön nevezzük.

Köszönöm, hogy megosztod ezt a cikket, és segítesz rátalálni azokra, akiknek egy halott szurikátára van szükségük, hogy felszínre törhessenek a beteg, elfojtott vágyaik a gyerekgyilkosságra! Állítsuk le együtt ezt az őrületet! Kis szerencsével a következő cikkben már a szervezők neve és arca is látható lesz, nagy szerencsével pedig eltűnik ez a szégyenteljes esemény. Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/52785/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?