Ez a 3 sztori nyerte a Humbákfölde-részegsztori versenyt!

Tibi atya

A napokban tartottam egy versenyt Instagramon, ahol az volt a feladat, hogy a legidiótább dolgot kell leírnod, ami részegen történt veled. Az első három helyezettet Humbákfölde-bérlettel jutalmaztuk, azonban nem a történet durvasága alapján választottuk ki, hiszen mind tudunk egymásra licitálni hárdkórabbnál hárdkórabb (de nem mindig igaz) dolgokkal. A kommentek között rengeteg olyan is van, amit nemes egyszerűséggel a hányásporesz mappába tettünk, mert a bizarr leírások ellenére nem szólnak másról, mint a hányásról, ami sosem volt túl bonyolult dramaturgiával rendezett történet. A kifejezetten veszélyes mutatványokat (pl. felmásztam az iskola tetejére stb.), az agresszív viselkedést, illetve a részeg vezetést (soha!) is kiszanáltuk. Ne csináljátok, mert amellett, hogy ezek a legbuligyilkosabb dolgok, egyszer csak azon kapjátok magatokat, hogy az RTL-Klubon vezettek valami szutyok valóságshow-t!
Még egyszer tehát: nem a három legdurvább, hanem az általunk legjobbnak ítélt három nyert Humbákfölde-bérletet.

A harmadik helyezett Evelin lett, aki elkötött egy bevásárlókocsit, és azzal pimpelt a diszkó előtt a sok apuciverda között, majd mikor a rendőrök megpróbálták lekapcsolni, lezárta a járgányt egy biciklilakattal, és bemenekült a diszkóba. Miután Evelin ellopta a showt a kocsijukkal felvágó helyi sznoboktól, az este végén továbbadott a lopott járgányon kétszáz forintért. A járműlopás csak egy dolog, de Evelin szerint aki részeg, az bevásárlókocsit se vezessen! Hogy a kétszáz forint buszjegyre kellett, vagy üzemanyagra Evelin további szeszkózásához, arról nem szól a fáma. Evelin sztorija arról szól, hogy ne vezessél bebaszva, inkább maradj és bulizz! Amiért Evelin mégsem ült vissza a volán mögé, jár neki a Humbákfölde-bérlet is!

A második helyezett Krisztián lett, aki részegen egy sikeres Instagram-blogot indított, melynek azóta is boldog szerkesztője és tulajdonosa. Úgy gondolta, hogy ha az Instagram már amúgy is az életünk minden fiszem-faszom, teljesen irreleváns részletét képes sztoriba foglalni, akkor ne álljunk meg a felszínen, tolljuk fullba'! Krisztián blogja éppen ezért a bélműködését publikálja. Tudom, tudom, undorító meg primitív, de úgy gondolom, hogy ez a kontent klasszisokkal színvonalasabb, mint az Instagram kilencvennyolc százaléka. Egy részeg ötlet, és máris kiemelkedőt alkot az ember! Nyereménye egy Humbákfölde-bérlet!

Az első helyezett Glória lett. Leszögezem, nem támogatom a segítségnyújtás elmulasztását, amit Glória elszenved ebben a történetben, azonban Glória humoros önreflexiója rendkívül imponál. A történet saját szavaival a következő:

Tél volt,nagy hó,tavaly.Egy buliból mentem haza minusz fokokban és hóesésben.Valahogy bedobtam a postaládánkba a kulcsomat mert azthittem ,hogy az ott az ajtózár.Benyúltam a postaládába a kulcsomért,azon a kis résen ahol a leveleket lehetett beledobni(kulccsal nyithato volt a postalada ami szinten a postaladaban volt a kulccsomomon). beszorult a kezem, a telefonom lemerulve.Egesz ejjel a keritesen logtam,tobbszor el is aludtam.Jott ket lany,kertem oket hogy segitsenek,de azthittek viccelek es továbbmentek.Nem sokkal utána jöttek sràcok,akik lefényképeztek és kinevettek,mert szintén azthitték poénkodok,ekkor már annyira el volt fagyva mindenem hogy alig birtam kinyitni a szememetxd Majd ezután jött egy harmadik ember aki munkába ment hajnali 5korul,ő volt az egyetlen aki komolyan vette a problémát és két fadarab segítségével leszedte a postaládát a kapunkról,majd lefeszegette a kezemről is.Rettenetesen hálás voltam neki,a postaláda darabokban volt az utcán.

Újra elmondom, soha ne hagyjátok szarban a részeg a sorstársakat! Glória, mint ennek áldozata, már csak azért is megérdemli ezt a jegyet, mert akit ennyire megbüntet a sors egy kis részeg kelekótyaság miatt, azt úgy igazságos, hogy ellensúlyozza is valamivel! Például egy Humbákfölde-bérlettel!

Kurva sok jó sztori volt, ne csüggedj ha nem nyertél, hanem ide vagy a képekre kattintva vedd meg a jegyet, mert amellett, hogy occsó és jó, öt éve csinálom ezt a kurva oldalt, de Bora Borán se előtte, se azóta nem jártam, és szeretném ott lógatni a pöcsöm, mielőtt a sziget végleg elsüllyed. Kösz a sztorikat, lesz még játék! Tiszafüreden, június 21 és 23 között veletek írjuk újra őket számos hazai és külföldi előadóval körítve! Várunk Titeket Humbákföldén! Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/52837/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?