5 ok, amiért megéri eljönni a fesztiválomra

Tibi atya

Ha eddig elkerült volna az örömhír, ami miatt megéri elnapolni a temetésed, június 21 és 23 között rendezem meg Humbákföldét, életem legelső fesztiválját Tiszafüreden. Íme, öt ok, ami miatt megéri eljönni:

1) Gyönyörű helyszín

Tó, szabadstrand, csónakázás, fröccsözés (mondjuk nem értem, miért ezt írom negyedikként). Az Isten is erre teremtette ezt a szigetet! Íme, egy kép:

2) Magyar és nemzetközi fellépők

A fesztiválokon kötelező magyar nevek mellett a Sandstorm-ról ismert finn Darude is játszik, az I'm an albatraoz előadója, AronChupa és a Bassjackers! A programokhoz katt ide!

3) Olcsó belépők

05.31-ig 13.990 Forintért veheted meg a bérletet, de ha egyetemista vagy, az egyetemi promotereknél csak 11.990 Ft! Tegnap hívtak a Nemzetközi Olcsó$ág Szövetségétől, és örökös aranyfaszú nagyvezérré választottak!

4) Olcsó minden (is)

Az egész fesztivál olyan olcsó lesz, hogy átérezheted, milyen azoknak a brit melósoknak, akik hozzánk jönnek a minimálbérükkel Istent játszani! Már külön mérőszalagot is kellett venned, hogy lemérd a faszokat méterben, amiket a főnököd szopat veled 800-as órabérért? Itt a helyed!

Egy deci bor 130 Ft lesz!

Nem elgépelés, százharmic és nem lej, hanem forint. Mielőtt felmerülne a kérdés, nem, nem fos csepeli szamorodniból, hanem abból mátraaljai kékfrankos rozéból, ami a Nébih országos listáján hatodik lett, keményen maga mögé utasítva ezzel a legtöbb felsőpolcos hazai nagy pincészetet.

5) Egyéb programokkal is készülök

Az esti mellett számos nappali programmal várlak, előad Zacher Gábor, itt lesz Vágvölgyi Noémi és Rigóbácsi, de ha nem vagy rottymásnapos, lézertagezhetsz, csónakázhatsz és szabadulószobákból is kiszabadulhatsz (óll inklúdid in dö jegyár). Bazmeg, ezek egyesével majdnem drágábbak máshol, mint a hetijegy, ne kelljen már kérnem, hogy vegyél mielőtt elfogy, te$ám, csak ide kell kattintani hozzá! Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/53163/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?