Ez a 3 világsztár lép fel Humbákföldén!

Tibi atya

Mondj el szépen öt Miatyánkot, amiért nem csak felismerted a képen látható csajt, de még kattintottál is rá! Sasha Grey legfeljebb akkor fog megjelenni Humbákföldén, ha a mobilvécén is működik a wifi, az alábbi három előadó ellenben élőben is fellép:

1) AronChupa 

AronChupa nem bombázza az agyunkat jelentéssel, ami a dalszövegeket illeti, ezért azt ne is keressük bennük! Ennek ellenére rendkívül jó veretés-alap, a refréneket pedig kifejezetten arra írták, hogy azt artikulátlanul gajdolhassuk, miközben eszünket vesztve ugrálunk. Gáláns előrelátás: kinek van kedve részegen a dalszövegre koncetrálni?

Legújabb számukban mégis adnak a jelentésre: a nekro-gerontofil himnusz, a "Rave in the grave" egy halott nagymamát támaszt fel, mert AronChupa pontosan tudja, hogy legbelül mindenki a halott nagymamákat hiányolja leginkább a bulikból! Alább meg is hallgathatod!

2) Bassjackers

A holland páros végre igazi magaskultúrát csempész a buliba. Noha az előző mondat szemenszedett hazugság, a Tomorrowland után kurva jó lesz rájuk veretni Humbákdöldén is! Dúdolnék tőlük, de leírva nem jön át, úgyhogy hallgass bele!

3) Darude

Őt talán senkinek nem kell bemutatnom, a Sandstormot az is ismeri, aki azt hiszi, nem! 

Ahogy a jól ismert kecsua mondás tartja, "inni jöttem, nem táncolni, hogy férgelne teherbe egy talicska aidses cerkófmajom"! Ha viszont mégis kedved támadna színezni a programot Humbákföldén, a fenti előadók és számos továbbiak segítenek! Úgyse lesz beléd szerelmes senki, mert nem csak idegesítő vagy, hanem ronda is, de azért jó buli lesz!

Jegyeket itt, vagy a képre kattintva szerezhetsz be, szállást meg se próbálj már foglalni a környéken, csak a kempingemben van már hely (ez most nem geci marketinges szöveg, csak a telózást akarom megspórolni neked, tényleg nincs hely - geci marketinges szöveg majd a következő mondat lesz, ahol a lényeget elmondom újra). Jegyeket itt, vagy a képre kattintva szerezhetsz be! Ma utoljára akciósak, úgyhogy csapj le rájuk!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/53388/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?