Zacher Gábor a Humbákfölde fesztiválra látogat!

Tibi atya

Zacher Gábor régi ismerősöm, rendszeresen látogattam, azonban rendhagyó módon most ő látogat az én fesztiválomra, Humbákföldére.

Szeretném, ha az a mentalitás, amit Zacher Gábor képvisel, általános jelenség lenne az értelmiség körében. Abszolúte nem bánja, hogy a mainstream mémkultúra része lett, szerinte ez ugyanis segít neki több emberhez eljutni, akik azáltal, hogy a mémekről felismerik, azt is meghallgatják, amit mond. Zacher Gábor szerint ugyanis az a generáció, aki beleszületett az internetbe, őshonos ebben a közegben, ő pedig bevándorló. Szerinte az idősebb generációknak nem szabad idegenkedniük a fiatalabbtól, akkor ugyanis megszakad velük a kapcsolatunk, és a társas kapcsolatok helyett máshol keresik majd az elfogadást: játékfüggőségben, alkoholban vagy egyéb szerekben.

A toxikológus szerint a függőségektől egyetlen ember sem mentes, a kérdés az, hogy milyen tevékenységekből alakítunk ki függőségi mintáinkat. Egyórás előadása során egy olyan világlátással ismerkedhettek meg, ami a legdurvább éjszakai történeteken, és szerhasználók ezrein edződött. Itt a lehetőség, hogy gyomormosás helyett az agyadban történjen meg a tisztítókúra minden olyan téves berögződéssel kapcsolatban, amit a függőségről hiszel.

Jegyeketért és a programokért kattints ide vagy a képre:

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/53806/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?