Ez volt a Humbákfölde Fesztivál néhány képben

Tibi atya

Mielőtt elkezded olvasni ezt a bejegyzést, le kell szögeznem, Szabó Péter lesz az egyetlen ebben az országban, akinek az a mennyiségű öntömjénezés, amit elő fogok adni, nem fogja kiverni a biztosítékot, de mivel úgy érzem, itt és most megérdemlem, csapatom! Röviden: az első Humbákfölde Fesztivál kurva jól sikerült, jövőre ismétlünk!

Első fesztivált rendezni szopás, egyáltalán nem úgy megy, mint tíz vagy akár csak öt évvel ezelőtt. Az együttesek közül senki nem akar eljönni, mert fosnak, hogy nem lesznek kifizetve, teljesen mindegy, mekkora a követőtáborod, a szponzorok hallani sem akarnak róla, mert a nagy követőtábor ellenére még lehetsz szar szervező, és nem akarnak olyan dologba fektetni, amivel megégethetik magukat. Az időjárás végig ellenünk volt: a fesztivál építése alatt szénné égtünk a kánikulában, majd ahogy elkezdődött, a hőmérséklet előbb 15, később a hajnali órákban 8 fokig hűlt, és ha ez nem lett volna elég, többször úgy elvert minket az eső, mintha Damu Rolandtól tanulta volna, csak azért, hogy a fesztivál vége utáni első napon ismét kisüssön a nap. Illusztráció voltam Murphy törvényei mellett, tényleg minden összejött.

Egyvalami nem hagyott cserben, a követőim hűsége. Hópihe generáció ide, elkényelmesedés oda, a szar idő nem hatotta meg az én szomjas nyájam: a három nap alatt összesen kicsit több, mint 10.000 látogató érkezett a fesztiválra, és nem csak a környékről, hanem az egész országból. Tiszafüred összes szállását lefoglaltátok, és a mi kempingünket is szépen megtöltöttétek. Talán épp az eső miatt történt az is, hogy mindenki úgy fogyasztott, mintha egyedül kéne elpusztítania egy krími naszád teljes legénységének az ünnepi adagját, ugyanis csak borból több mint négyezer liter fogyott, de a többi piára sem volt panasz. Kellett a fűtés.

A fesztiválon megjelenő „Szólj be a papnak” c. program kifejezetten népszerű volt, remélem jövőre még több igazi papot sikerül a fesztiválomra csábítani, mert nagyon sokan beszélgettetek, vitatkoztatok velük, szóltatok be, illetve gyóntatok nekik. Még Vágvölgyi Noémi Rigobácsija is megpróbálkozott vele, mielőtt elvitt mindenkit.

Tiszafüred városa a legkirályabb hely, és ha a szabadstrandot nem is annyira használtuk ki, még így is gyönyörű környezetben bulizhattunk. Az országban nagyon kevés helyen van minőségi tóparti szolgáltatás, és Tiszafüreden kívül egyet sem ismerek, ahol ez megfizethető áron történik. A jövőheti Halasnapokat is meleg szívvel tudom ajánlani mindenkinek, én tuti kimegyek rá!

Zenéről a freshfm.hu gondoskodott a koncertek előtt, után és között, köszönjük az ő munkájukat is!

A földből növesztettünk ki egy újabb fesztivált, jövőre találkozunk mindenkivel ugyanitt, ugyanekkor! Én most megyek, és chillezek egyet még ma is. Királyok voltatok, köszönöm mindenkinek! Hamarosan még több képpel jelentkezem! Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/54717/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?