Betiltanák az ugyanúgy kinéző fesztcsajokat

Tibi atya

Minden fesztiválszezonban egy egyedi jelenségnek lehettünk tanúi: futószalagon érkező kopipészt lányok, ahol tízből 7, de inkább 8 garantáltan ugyanúgy néz ki. A fesztiváldivat elismert szakértőjével, a lehányt mellszőrű Drótos Karesszal a Törpapa borozó hátsó asztalánál egy tál gyanús állagú pálpusztai és egy kancsó opálos cserszegi fölött beszélgettünk.

"Pirikém lődd már ki azt a kurva bebe tévét, hogy a pócsmegyeri rétisas vájja ki a mellüreged, hát a médiától keresnek" - csapott az asztalra a már délután háromkor erős borszagot árasztó Karesz, majd miután a készüléken megjelent az áthúzott hangszóró jele, bele is kezdett az elemzésébe.

"A fesztiválokat járva egy dolog rögtön szembetűnik. Az a csaj, aki 5 másodperccel ezelőtt ment el mellettünk, már megint szembejön. Kérdezem is magamtól >mi a tőgy? én lennék ilyen sakálrészeg? Netán megkerülte a Földet a leányzó pár másodperc alatt?< De a válasz ennél egyszerűbb. Bazmeg hát dögöljön meg a lovam, de ezek ugyanúgy néznek ki. Vágod, futószalagon jönnek, én nem hittem el! Pár éve ugyanilyen divat volt a papírboltban 200 forintért vásárolható kamu-arany tetkó, de a mostani helyzet még rosszabb! 


Első számú kellék a -valószínűleg a sérvkötő szerepét szolgáló- tüdőgatya. Ennek legfőbb ismertetőjele, hogy kurva undorítóan nézne ki, de mivel addig húzzák, hogy a löttyedt, narancsbőrös valaguk kilógjon belőle, nemcsak hogy kurva undorító, de gyomorforgatóan kurvára undorító! Esetleg ha nem a seggfelrántó tüdőgatya, akkor még az iparilag szétszaggatott farmer jön szóba, mondjuk azok pont úgy néznek ki, mikor négykézláb mentem haza a Tátikából, az 50 forintos Várda-keserű akció után!
Szintén fontos darab még a lehetőleg fekete felső, opcionálisan 16 különböző pánttal, na meg egy fehér adios superstar csak hogy végleg ne lehessen megkülönböztetni őket" - mondta fennhangon a sokat megélt prolihisztor, majd egy nagyot kortyol a gyanús fehér darabokat tartalmazó fröccséből.

"De ha ez még mindig nem lenne elég, itt van 2018 divatja, a kutyafüles meg babaszemes meg a jóisten tudja még milyen snapchat filter. Hát komolyan mondom mi a fasz ez egy kibaszott menhely? Még hozzádobunk egy egyenesre vasalt hajat, egy egyen-napszecsót, amit a Nyugati aluljárójában vettek Kalányosék pesti rokonaitól, aztán kész is vagyunk. Most képzeld el, kapsz egy smst az egyik ilyen luvnyától: itt várlak a nagyszínpad mellett. Mire a jó seggbe markolsz bele, vérvörös lesz az arcod a sok pofontól!


És hogy mi lesz a jövő évi divat? Egyes jóslások szerint valami Ramones vagy Nirvana póló, pedig ezeknek a csajoknak a kedvenc albumuk tőlük a Greatest Hits" - sóhajtotta Karesz, majd az interjú befejezésének jeléül a pult felé mutatott, hogy villámgyorsan kérjem ki a következő kancsó fröccsét, amit a rövid fejtágításért cserébe beígértem.

/HumbákPress/

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/55367/pics/lead_800x600.png
Humbák Hírügynökség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?