A női WC rejtélye (18+)

Tibi atya

Habár Dante az Isteni színjátékban szépen összefoglalta a pokol egyes részeit a különböző bűnök és bűnösök számára, egyet teljesen kifelejtett a leírásból. Hiszen a testvérgyilkosok, hazaárulók és viszályt szítók bugyrai alatt helyezkedik el a legsötétebb hely a világon: a kocsmák női wc-je.

Biztosan felmerült már mindenkiben a kérdés, hogy a lányok miért párosával mennek a mosdóba. Nos, megadjuk a választ: mivel egyedül nehéz higiéniai szupercsapásokat végezni, így rájöttek hogy ketten még aljasabb gaztetteket hajthatnak végre a budik tisztasága ellen.

 A férfi vécében nem bonyolult a helyzet. Az urak célzóképessége az elfogyasztott fröccsök számával egyenes arányban romlik, így maximum tocsog a padló, de ennyi. A női mosdóra azonban még Einstein a világ legnagyobb koponyáival karöltve se tudna összefüggést megadni, hiszen nincsen. A lányok ugyanolyan rémtettekre képesek mocsárkész állapotban, mint józanul, maximum nem emlékeznek rá.


A probléma már a fülkébe érkezésnél kezdődik, amikor felfedezik, hogy igenis van budipapír a tartóban. Ilyenkor felhatalmazottnak érzik magukat, hogy egy akkora csíkot tekerjenek le róla, amin az Oscar-gálára is be lehetne vonulni a limuzinból. Mindezt azért, hogy az ülőkére tegyék, amire később rá sem ülnek, mert az fúj. (És ami fúj, az gusztustalan.) Aztán amikor elhagyják a süllyedő hajót, jobb esetben belerúgják a fészket a vécécsészébe, rosszabb esetben pedig ott hagyják a következő alanynak, hogy ő is szörnyülködhessen. Továbbá a lányokra az anyatermészetből ráragadt a territórium védelmének ösztöne, ezért dolguk végzése közben szeretnek letépni még pár kockányi papírt, és csak úgy eldobálni a padlón, hogy megjelöljék felségterületüket. A fülkék így záráskor már úgy néznek ki, mint egy jelenet a Múmia visszatér című filmből.

Rutinosabb versenyzők egyből sáros cipővel guggolnak fel az ülőkére, és egy orosz kézipermetezőt megszégyenítő szórásterületen oszlatják szét DNS-üket. A kis-és nagydolog elvégzése olykor elég unalmas lehet, és mivel a hölgyek egyszerre többfelé is képesek figyelni, elfoglalják magukat pótcselekvésekkel. Ilyen lehet a táskában becsempészett alsópolcos vodka kortyolgatása, vagy rúzzsal a fülke ajtajának kiszínezése. Bár azért ezek semmik a plafonra felpattintott és ott ragadt véres tamponhoz vagy a fülke falára végtermékkel pingált Rembrandt műhöz képest.

Az egész levét (fúj) persze a személyzet issza meg, akik közül a gyengébb gyomrúak számára a női mosdó rémálmaik mindennapos főszereplője.

A fülkéből kilépve az előtér is lehetőségeket kínál a vandalizmusra, amelyet lányaink szorgosan ki is használnak. Szinte teljesen megszokott dolog már a tükörre rúzzsal rápingált egymásnak szóló ribancozó üzenetek és a falakra ragasztott indokolatlan matricák látványa. De erősen él még az „ami mozdítható, azt visszük” balkáni életérzés, így tűnnek el nyomtalanul szappantartók, WC-ülőkék, de még a cafatokra tépett plakátok darabjai is. Hogy miért? Magyarázat nincsen, kérdés pedig annál több. A lányoknak meg csak annyit üzennénk: „Csajok, ne már!”

Természetesen a felsorolt tevékenységek nem minden hölgyre vonatkoznak, és sokkal szebb világban élnénk, ha ihlet hiányában ez a cikk sosem születik meg. De tudjátok, kinek nem inge…

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/56022/pics/lead_800x600.png
Humbák Hírügynökség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?